English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Et kjedelig år
Skrevet av Thomas Myren, 11. september 2020, 21:58

Anders Konradsen har bare spilt 87 obligatoriske minutter siden forrige bortekamp mot Strømsgodset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har vært et kjedelig år så langt. Nå gleder jeg meg til å være med og bidra for fullt utover høsten. Forhåpentligvis blir det masse kamper fram til seint før jul, sier Konradsen til rbkweb.no.

- Hvordan går det med kroppen?

- Det går fint. Det er framgang. Jeg har fått trent godt et par uker, og det er selvfølgelig veldig deilig.

Midtbanespilleren var innbytter på sin gamle hjemmebane i Drammen 1. november i fjor. To dager senere ventet dobbel akillesoperasjon. Han hadde bare startet én av de foregående åtte kampene på grunn av plagene.

I slutten av februar var Konradsen tilbake i treningskamp, men så kom forbudet mot all idrett på grunn av utbruddet av koronaviruset. Tre måneder senere rakk han å spille den neste treningskampen mot Bodø/Glimt, før leggstrekk ødela for generalprøven og de første åtte seriekampene.

Etter innhopp mot Sandefjord og spill fra start mot Haugesund slo han opp skaden etter bare ett minutt mot Viking i slutten av juli. Ny periode med opptrening ventet.

- Det har vært veldig gradvis. Det har vært tilnærmet 100 prosent på trening denne uka. Det er ennå ikke helt bra, men nesten. Jeg må sannsynligvis jobbe litt med kampformen, men den skal nok komme fort, tror nordlendingen.

- Du og Skjelbred fikk bare ett minutt sammen mot Viking. Hvordan blir det å spille med ham på midtbanen framover?

- Det ser jeg lyst på. Per er en bra spiller med masse erfaring. Jeg syns vi har en ganske god kjemi på banen og en veldig fin tone utenfor. Det hadde vært veldig interessant å få utforsket det samarbeidet litt.

- Hvordan har den første uka med Hareide som trener vært?

- Jeg syns den har vært bra. Han har så vidt begynt å bli kjent med spillergruppa, mens vi merker at det er en kunnskapsrik og erfaren mann. Det har vært spennende denne uka, og jeg tror han fortsatt har mye å by på framover. Det ser veldig bra ut!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Et kjedelig år» i forumet! Diskutér «- Et kjedelig år» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb