English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tredobler publikum
Skrevet av Thomas Myren, 30. september 2020, 16:40

RBK får slippe inn 600 tilskuere på de siste hjemmekampene.


Foto: Thomas Myren

Foran den utsatte seriestarten ble det bare tillatt med 200 tilskuere for å hindre smitte av koronaviruset. Begrensninga ble forlenget i august.

Fra og med 12. oktober blir antallet tredoblet, gitt at det er mulig å fordele publikum i tre grupper på maksimalt 200.

- Jeg synes det er fint at man går fra 200 til 600 tilskuere, men vi har 24 innganger, fire restauranter og åtte ulike seksjoner på Lerkendal, som har en kapasitet på 21 400 tilskuere. Vi hadde ikke hatt problemer med 6000-8000 tilskuere, kommenterer Tove Moe Dyrhaug til VG.

- Jeg mener at man heller må tillate en prosentandel av kapasiteten. Vi har i hvert fall mulighet til å ta imot mange flere. For fansen er det positivt at det øker med 400, men økonomisk betyr ikke det så mye.

Myndighetene kompenserer heldigvis 70 prosent av tapte billettinntekter på grunn av smitteverntiltakene. RBK har så langt søkt om 15 millioner kroner.

Det gjenstår å se om UEFA tillater tilskuere i europaligaen om PSV Eindhoven blir slått i morgen. I kvalifiseringa har alle kampene blitt spilt bak stengte dører.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tredobler publikum» i forumet! Diskutér «Tredobler publikum» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb