English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er brukbart fornøyde
Skrevet av Thomas Myren, 5. august 2020, 21:19

Rosenborg får dekket 70 prosent av tapte billettinntekter på grunn av stengte tribuner under hjemmekampene.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi er brukbart fornøyde. Det er vel ingen som kan tro at man får 100 prosent dekning, så 70 prosent kontra null er vi fornøyde med, uttaler Tove Moe Dyrhaug til rbkweb.no.

Klubben budsjetterte med 25 millioner kroner i billettinntekter derav én million fra europaligaen, men myndighetskrav for å hindre smitte av koronaviruset har lagt en kraftig demper på salget. På seriekampene får man tidligst etter 1. september slippe inn flere enn 200 tilskuere. UEFA har bestemt at det ikke skal være tilskuere i europaligakvalifiseringa.

Men takket være den nye krisepakka fra staten får Rosenborg altså dekket store deler av tapet.

- Det er klart at tapene slår sterkest ut for de som har de største inntektene, men 70 prosent er bra. Retningslinjene har nettopp kommet, og vi holder på og jobber med det. Ordninga er utvidet, så mye av det som vi fikk nei på i første søknad er nå lagt inn. Sånn som tap av leieinntekter og andre reelle inntekter er det nå dekning for, forteller Dyrhaug.

Derimot får ikke Rosenborg dekket tapte sponsorinntekter og svikt i spillersalg. De to budsjettpostene var på henholdsvis 79 og 25 millioner, og RBK regner med rundt tolv millioner i manko på hver av dem, skriver Adresseavisen.

Dessuten vil ikke TV-inntektene bli så høye som forventede 28 millioner dersom det ikke blir seriesølv eller bedre. Kort sagt vil underskuddet bli langt større enn budsjetterte åtte millioner.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er brukbart fornøyde» i forumet! Diskutér «- Vi er brukbart fornøyde» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb