English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Den kommer man til å tenke på
Skrevet av Thomas Myren, 26. august 2020, 07:09

I morgen er det ett år siden Vegar Eggen Hedenstad var centimeter unna å utligne for Rosenborg i siste hinder før Champions League.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Rett før pause i returkampen mot Dinamo Zagreb skrudde backen et frispark over muren og knallhardt i stolpen. Nærmere 2-2 sammenlagt og ekstraomganger kom RBK aldri. 2. omgang ble dårlig, og i stedet fikk kroatene et bortemål, som ødela all spenning.

- Hele prestasjonen og ramma rundt kampen var så kul at man sitter igjen med en ganske god følelse likevel. Men selvfølgelig: Den kommer man til å tenke på litt til, innrømmer Hedenstad overfor rbkweb.no.

- Heldigvis ble det europaliga i trøstepremie.

- Ja, det er de kampene som er morsomst å spille.

Nøyaktig ett år senere begynner RBK ferden mot et fjerde gruppespill på rad. Breidablik er motstander på Lerkendal i morgen.

- Det skal bli gøy å spille europacupkamp igjen. Vi må bare holde oss friske, påpeker Hedenstad, vel vitende om de strenge smitteverntiltakene.

- Hver kamp i kvaliken blir like viktig.

- Ja, det er akkurat det. Det er fire kamper, og vi må være fullt fokuserte og bare gripe sjansen. Så får vi se hvor langt det rekker. Det hadde vært jævla gøy å karre seg inn i et gruppespill igjen.

- Det ble endelig borteseier mot Mjøndalen.

- Det var deilig. Vi tar tak i ballen i 1. omgang, spiller litt og lar dem løpe. Vi skaper en del - nok til å score to fine mål. Også er Julian dyktig de gangene de kommer gjennom. Det er viktig å ha en keeper som stopper dem.

- 2. omgang er "så där". Det er litt fram og tilbake, men det er nok store sjanser til å score både tre og fire mål. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde litt bedre kontroll, for det ble noen lange innkast og dødballer, som er litt farlige. Men alt i alt er det en solid bortekamp på en vanskelig plass.

- Hvordan har det gått som venstreback i de første kampene?

- Det har gått greit. Det gikk kanskje litt bedre mot Mjøndalen enn sist. Som jeg har sagt: Det er en utfordrende posisjon, men den gir litt muligheter til å gå inn i banen.

- Apropos: Hva har du å si om dobbeltsjansen din i 2. omgang?

- Fryktelig dårlig! Der skal jeg score, men jeg er full av syre når jeg skal skyte. Det er en fryktelig dårlig avslutning, men den bør jeg sette.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Den kommer man til å tenke på» i forumet! Diskutér «- Den kommer man til å tenke på» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb