English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har noen farlige misser
Skrevet av Thomas Myren, 24. august 2020, 07:54

Edvard Tagseth har kommet halvveis i vikariatet som midtbanesjef.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Frostingen styrer Rosenborg-midtbanen ut august i fraværet til strekkskadde Per Ciljan Skjelbred. Så langt har vikaren bidratt til seiere over Aalesund og Mjøndalen.

- Jeg er fornøyd med de kampene som jeg har spilt der. Det er selvfølgelig noen ting; jeg har noen farlige misser. Men alt i alt var det en god kamp sist. Det var vanskelig å finne rom i førsteomgangen fordi de droppet den ene spissen ned på meg, men da ble det rom for stopperne. Så det gikk greit, kommenterer Tagseth til rbkweb.no.

- Sånn som mot Sandefjord måtte du ha et tidlig gulkort for å våkne?

- Det er så dumt, vet du! Jeg går jo og tenker på det etterpå og prøver ikke å få rødt. Det er noe jeg må prøve å luke bort fra spillestilen min. Jeg må vente litt lengre med å ta kontringsgulkortene, men jeg klarte å holde meg på banen denne gang òg.

- Hva gjorde dere bra mot Mjøndalen?

- Jeg syns vi er veldig gode i duellspillet. Defensivt er vi veldig solide. De har to store, sterke og raske spisser som jeg føler at stopperne og backene håndterer veldig bra. Også scorer vi to mål. Etterpå føler jeg at vi har god kontroll sjøl om det blir litt trykk fra dem. Så jeg syns vi gjør en veldig solid kamp.

- Dere burde likevel ha scoret et mål til for å ha punktert kampen?

- Ja, det hadde vært godt med 3-0. Vi gikk selvfølgelig for det, men det ble som det ble. Vi er veldig fornøyde med seieren og det å holde nullen.

- Hvordan blir det å komme i gang med europacupen?

- Det blir råartig. Europa er alltid artig! Jeg fikk meg noen kamper der i fjor. Sjøl om det ikke er gruppespill ennå, så er det en veldig viktig kamp på torsdag. Vi må vinne fordi vi har lyst til komme Europa League igjen. Så vi må restituere fram mot torsdag og få en god kamp og seier.

- Hareide tar over om ei uke, men da skal du på G19-landslagssamling.

- Det er som det er. Blir du tatt ut, så blir du tatt ut. Landslag er alltid artig, men det er selvfølgelig litt synd at du mister de første treningene med Åge.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har noen farlige misser» i forumet! Diskutér «- Jeg har noen farlige misser» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb