English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Strømsgodset 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 11. juli 2020, 22:22

På det fjerde forsøket kom den første hjemmeseieren for året.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Et stort steg i riktig retning
- Viktig at vi vinner på dager som denne
- Ubeskrivelig deilig
- Snur V-en og får valuta for det
Bilder fra Rosenborg - Strømsgodset


- Det er et stort steg i riktig retning. Fortsatt har vi en god del å gå på, men å score tre mål og holde nullen må man si seg fornøyd med. Vi vet at vi har mer å jobbe med, men det hadde vært fryktelig kjedelig å være utlært, blunket Pål-André Helland til rbkweb.no.

Mye på grunn av et bristet ribbein var han benket i favør Carlo Holse. Dessuten ble Dino Islamovic foretrukket framfor Emil Ceide i angrep, noe som medførte at Torgeir Børven ble skjøvet ut som venstreving.

André Hansen forsøkte seg i målet etter å ha stått over mot Stabæk, men han måtte gi seg etter en knapp halvtime fordi venstre lyske fortsatt plaget ham.

Erlend Reitan var med i troppen for første gang denne sesongen etter at sin lårskade, mens Per Ciljan Skjelbred (legg), Anders Konradsen (legg) og Samuel Adegbenro (ankel) fortsatt var skadet.

Svært mye ble likt som i 3-0-seieren på Nadderud forrige helg: Igjen var 1. omgang forholdsvis kjedelig og sjansefattig.

- Jeg syns den første halvtimen er for svak, men i det siste kvarteret av 1. omgang dominererer vi sånn som vi skal gjøre på Lerkendal. Da står vi og spiller inne på deres halvdel og er offensive i markeringa bakfra, som gjør at vi står etter med laget og får gunstige brudd på dem, forklarte Helland.

Etter en knapp time ble han og Ceide sendt på banen, og Islamovic ble hengende spiss i 4-2-3-1-formaasjon. Like etterpå tok RBK ledelsen: På innlegg fra Gjermund Åsen vartet Helland opp med sitt første hodemål siden mot Aalesund for fem år siden.

- Jeg ser at det åpner seg et bra rom mellom stopper og back. Backen ligger litt for bredt og driver på med ballwatching, så det er rom for meg å stikke mellom. Jeg får kontakt med Gjermund, som slår et godt innlegg. Han får litt hjelp av en forsvarsspiller, som forlenger ballen på veien, men det var bare å sette den! smilte innbytteren.

Helland fulgte opp med å slå en lav corner til Kristoffer Zachariassen, som tilsynelatende forsøkte å flikke ballen videre. Hell i uhell gjorde at han i stedet la den til rette for seg sjøl, før han fra spiss vinkel skjøt forbi Viljar Myhra og i mål.

På overtid fikk Torgeir Børven nettkjenning for første gang etter overgangen fra Odd, da han elegant stusset et Helland-frispark i retning lengste kryss og i mål.

- Det var godt. Vi får håpe det ikke blir det siste! slo Børven fast.

Kampfakta

Rosenborg3-0Strømsgodset
Pål-André Helland 68
Kristoffer Zachariassen 81
Torgeir Børven 90

Lørdag 11. juli 2020 20:30
Eliteserien, Lerkendal stadion
200 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen (Julian Faye Lund 29) - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Gustav Valsvik, Anders Trondsen - Kristoffer Zachariassen, Marius Lundemo (Emil Ceide 58), Gjermund Åsen (Edvard Tagseth 83) - Carlo Holse (Pål-André Helland 58), Dino Islamovic, Torgeir Børven

Gult kort RBK: Kristoffer Zachariassen

Ubenyttet reserve: Even Hovland, Erlend Reitan og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Strømsgodset 3-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Strømsgodset 3-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb