English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Viktig at vi vinner på dager som denne
Skrevet av Thomas Karlsen, 11. juli 2020, 23:53

Alle gode ting var tre for Torgeir Børven.- Det var godt. Vi får håpe det ikke blir det siste! smiler Børven, som scoret sitt første Rosenborg-mål på overtid mot Strømsgodset:

- Jeg satser egentlig på at Pål slår inn foran sonespilleren. Jeg er litt heldig at en lenger bak meg tråkker ned litt for tidlig. Jeg prøver å stusse ballen i lengste hjørne, og det gikk bra denne gangen!

- Godset hadde ballen mye i 1. omgang, men sånn som sist ble det bede.

- Vi henger ikke helt sammen i førsteomgangen. Det var litt tilbake til Vålerenga-kampen med litt for mye hull her og der, som Godset utnytter. Vi sliter med å komme opp i press.

- Jeg syns vi blir bedre i 2. omgang når vi får "låst av" litt mer. Det gjør det litt enklere å stå etter og ta tak i ballen.

- Dere er i fin flyt for tida.

- Det er viktig at vi vinner på dager som denne - sjøl om ting ikke fungerer optimalt. Det er sånn det skal være å møte Rosenborg: Du føler at du er med, men så taper du 3-0.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viktig at vi vinner på dager som denne» i forumet! Diskutér «- Viktig at vi vinner på dager som denne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb