English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg stresser ikke
Skrevet av Thomas Myren, 8. juli 2020, 12:47

Per Ciljan Skjelbred kunne heller ikke i formiddag trene med nye lagkamerater.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har spilt en del kamper, og jeg stresser ikke med noe uansett. Jeg må være 100 prosent, slår Skjelbred fast overfor rbkweb.no.

Overgangen fra Hertha Berlin ble formalisert for ei uke siden. Kampen mot Stabæk kom for tidlig for midtbanespilleren, som derimot hadde håp om å være skadefri mot Strømsgodset.

Men den gang ei: I forgårs måtte han gi seg etter ti minutter, da han forsøkte å delta på fellestrening for første gang siden 2011:

- Jeg merket at jeg bare stivnet til. Det er et signal fra kroppen om å stoppe og ta en pause igjen. Så da gjorde vi det.

- Det var overraskende for min del. Jeg trente bra (alene) i tre dager, men på mandag var det et steg tilbake i forhold til skadesituasjonen.

- Det er en liten skade i leggen, som jeg fikk i siste seriekamp i Bundesliga. Leggen var veldig bra, men nå er den litt av og på. Det er ikke noen stor skade, så vi har kontroll på den.

- Vi vil ikke ta noen sjanser, sånn at det kommer noe mer eller en alvorlig skade. Jeg vil ikke ta noen risiko. Jeg vil heller være med sesongen ut enn å ødelegge noe nå. Da får det heller gå de kampene det går, og at jeg blir 100 prosent. 50, 60, 70 eller 80 prosent ute på banen er ikke nok verken for meg eller Rosenborg. Da er det bedre å vente.

- Gitt du blir klar i neste uke: Kan du rekke kampen mot Start, eller er du først aktuell mot Sandefjord?

- Jeg kan ikke tenke så langt. Jeg tenker nå på hver trening for å få makset i forhold til foten og kroppen, sånn at jeg kan komme fortest mulig tilbake.

- Det er uansett naturlig at du først prøver deg som innbytter i en kamp?

- Det blir vel det i starten, hvis jeg føler meg frisk. Jeg tar ikke noen sjanser. Det avhenger at jeg må være med og trene ei hel uke og føle at jeg er bra.

- Det er uansett mer fristende å komme i gang nå som laget har begynt å vinne?

- Det er artig å komme inn når det går bra. Det er artig å være i ei gruppe som gjør det bra. Det er mye bra spillere.

- Å se hvordan ting plutselig snur på ei uke, er artig å se. Jeg gleder meg til sjøl å være med og trene igjen og være en del av gruppa på banen igjen; få bidra og trykke til.

- Inntil videre må du nøye deg med å være en del av laget i garderoben.

- Det er mest å komme seg til rette. Jeg må få vite hvem som er hvem - både navn og spillertyper. Du må bli kjent med dem for å få en feeling. Det går veldig fint, og jeg gleder meg til å være med på den første, hele treninga.

- Henriksen sier han vil ta en ordentlig prat med deg om hvordan du ønsker å bidra på banen.

- Det er vanlig at en trener har lyst til det.

- Hva vil du svare ham?

- Det blir mellom meg og Trond.

- Begynner Rosenborg som lag å bli friskemdlt?

- Det ser veldig bra ut, syns jeg personlig. De siste 30 minuttene mot Stabæk var veldig bra. Det blir spennnde å se. Det er en fin latter i garderoben. Det viktigste er å få opp humøret og få tilbake gleden. Vi må få troa igjen på at dette går bra; at det er rett det som vi gjør nå. Det virker som om optimismen er høy i garderoben.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg stresser ikke» i forumet! Diskutér «- Jeg stresser ikke» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb