English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har benyttet sjansen godt
Skrevet av Thomas Myren, 21. juni 2020, 19:28

Gustav Valsvik har blitt nytt førstevalg i Rosenborg-midtforsvaret.


Foto: Thomas Myren

MOLDE (rbkweb.no): - Det er kjekt. Det er tøff konkurranse, men nå har jeg trukket det lengste strået. Jeg er fornøyd med det, smiler Valsvik, som har utkonkurrert Even Hovland.

- Jeg har jobbet godt etter at vi kom i gang etter koronapausen. Jeg føler at jeg har benyttet sjansen godt i treningskampene og at jeg har kommet bra fra de to seriekampene. Jeg har fått bidra i det offensive spillet og ikke minst defensivt.

- Hvordan oppsummerer du kampen mot Molde?

- Det første kvarteret kommer vi ikke skikkelig i gang. Vi får ikke tak i ballen og har et par balltap. Vi får ikke helt roen i spillet. Så skjønner vi at vi faktisk har god nok tid til å spille dem ut på deres egen hjemmebane. Når vi får litt mer ro i kroppen, så kan vi skape masse muligheter. Men vi mangler den siste pasningen. Det er en litt åpen kamp.

- Det ble likevel for få sjanser etter at Molde tok ledelsen?

- Ja, vi bruker for lang tid på å komme inn i det igjen etter at det ble 1-0. Men de siste ti minuttene har vi momentum og ro nok til å spille oss ut. Vi har et par nesten-muligheter til å score.

- 2. omgang lignet på den mot Kristiansund?

- Det er litt trist. Vi slapp inn et drittmål,og de fikk ligge bakpå. Vi må bryte oss gjennom, og det er tøft. Vi får ikke det samme drittmålet som de får.

- Vi slipper i hvert fall ikke inn tre mål som sist her, men vi må ha mål. Vi må skru til på den siste tredjedel av banen for å få scoringer.

- Er du klar for å starte igjen mot Bodø/Glimt?

- Ja, da. Jeg er alltid klar!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har benyttet sjansen godt» i forumet! Diskutér «- Jeg har benyttet sjansen godt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb