English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er mer enn god nok til å spille
Skrevet av Thomas Myren, 4. juni 2020, 22:57

Gustav Valsvik tror likevel at han blir vraket i generalprøven til Rosenborg før seriestart.

STAO PAO: Valsvik konkurrerer først og fremst med Even Hovland.

Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg føler sjøl at jeg er i bra form og at jeg har gjort sakene mine bra, innleder Valsvik til rbkweb.no.

- Er du spent på laguttaket mot Ranheim?

- Nei, nå har jeg spilt 90 minutter i to kamper. Om jeg ikke spiller den kampen, så blir jeg ikke overrasket. Vi skal dele på spilletida, og jeg er den eneste som har spilt 2 x 90 minutter.

- Du har uansett håp om å få spille serieåpninga mot Kristiansund sjøl om du ikke får starte generalprøven?

- Selvfølgelig. Jeg har lyst til å starte og spille meg inn på laget. Det er målet. Så får vi se hva sjefen bestemmer seg for.

- Du er lysten på å vise deg fram på en bedre måte enn i debutsesongen?

- Jeg føler at jeg spilte bra i de kampene som jeg spilte i fjor. Jeg har vist at jeg er mer enn god nok til å spille. Jeg syns prestasjonene mine i fjor var bra. OPTA-statistikkene viser at det er en av de bedre sesongene som jeg har spilt - om ikke den beste når det gjelder statistikk.

- Men jeg har lyst til å spille en bedre sesong med tanke på antall minutter. Jeg vil være involvert i flere kamper - helst starte.

- Hva sier du om 3-1 over Stjørdals-Blink?

- Det var en grei kamp. Det var litt lavt tempo, men det var lenge siden vi hadde vært på kunstgress. Det var dessuten en ny bane, og ballen gikk veldig fort og sklei litt av foten i begynnelsen.

- Det ble mye pasninger på tvers, men vi kom oss inn i det og spillet tok seg opp. Vi slapp ikke til noe bortsett fra straffesituasjonen og burde sjøl ha scoret et par mål til. Det mangler bare et par knepp på den offensive delen av spillet.

- Hvordan vurderer du formen til Rosenborg halvannen uke før seriestart?

- Jeg føler at det fysiske er på plass, men det er vanskelig å si. Det er lenge siden vi har spilt kamper, og hele situasjonen er spesiell. Jeg føler at vi er på rett vei, og at det er ganske likt som før koronapausen. Vi er på samme bølgelengde som vi var i treningskampene da.

- Vi har trent mye på offensiv struktur. Defensivt har vi knapt sluppet til sjanser i de to siste kampene: Vi holdt nullen mot Bodø/Glimt, mens i dag fikk vi straffe i mot. Greier vi å holde nullen, vet vi at vi offensivt har mange gode spillere, som kan score masse mål.

- Men vi vet at vi har mer inne. Vi er ikke fornøyde med disse to treningskampene. Vi må jobbe med å komme inn i kampmentaliteten. Det er tre poeng som gjelder.

- Vi må få alle i gang. Det blir veldig mange kamper på rappen - sju kamper på 3,5 uke. Så det gjelder å holde prestasjonene oppe.

- Hvordan blir det endelig å sparke i gang serien?

- Det blir godt, men det er litt rart òg: Vi har gått og ventet så lenge at vi blir litt ekstra spente. Det blir godt å få hverdagen igjen og ikke bare gå på trening og hjem igjen for å holde seg isolert.

- Det blir godt å fylle ukene med kamper. Det beste vi vet som fotballspillere, er å spille fotballkamper. Jeg syns det er midt i blinken at det ikke blir sju dager mellom hver kamp.

- Og dere er vante med å spille to kamper i uka.

- Ja. Vi gleder oss alle sammen til å bidra. Jeg tror dette blir bra!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er mer enn god nok til å spille» i forumet! Diskutér «- Jeg er mer enn god nok til å spille» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb