English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Rimelig sikker på at han blir med videre
Skrevet av Thomas Myren, 3. juni 2020, 21:43

Karl Oskar Emberland har ennå ikke forlenget kontrakten som hjelpetrener i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi må begynne å jobbe med det nå. Jeg er rimelig sikker på at han blir med videre, uten at det er tatt noen avgjørelse fra hans side, forteller Eirik Horneland til rbkweb.no.

I april utløste styret opsjonen om forlengelse i kontrakten til Horneland. Som øverste sportslige ansvarlige får hovedtreneren sjøl velge medhjelpere.

- Alle kontraktene rundt A-laget utløper, og de fleste kontraktene i akademiet utløper. Klubben er i en fin posisjon til å bygge sånn som den vil ha det framover både rundt A-laget og i akademiet, konstaterer Horneland.

Rini Coolen er allerede ferdig som akademisjef og aktuell som ny U21-trener i Feyenoord. Heller ikke G18-trener Gerhard Wermink får forlenget kontrakten.

Det er verdt å merke seg at tredjetrener Trond Henriksen og keepertrener Jørn Jamtfall er fast ansatte og vil få fortsette i andre roller i RBK om de mot formodning ikke er ønsket med videre på A-laget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Rimelig sikker på at han blir med videre» i forumet! Diskutér «- Rimelig sikker på at han blir med videre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb