English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Coolen ferdig i Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 27. mai 2020, 16:43

Rini Coolen gir seg som leder av ungdomsakademiet til Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har likt å ha konstruktive diskusjoner underveis. Med forskjellene mellom den norske og den nederlandske modellen for talentutvikling har det alltid være ting å diskutere, uttaler Coolen til rbk.no.

- Mine personlige tanker om talentutvikling og det tilhørende ansvaret som akademileder ble ikke fullt ut delt av styret. Vi har forskjellig bakgrunn og forskjellige erfaringer, medgir 53-åringen.

Coolen begynte i stillinga i januar 2018 og hadde kontrakt ut året. Etter utbruddet av koronaviruset har han og kollegene i ungdomsavdelinga vært permittert.

Han var vikar som hovedtrener etter at Kåre Ingebrigtsen fikk sparken.

- Jeg er takknemlig for tilliten som klubben viste meg, da de utpekte meg som midlertidig trener for førstelaget sommeren 2018. Å kvalifisere oss for europeisk gruppespill og vinne "the double" er høydepunktet i karrieren min, slår Rini Coolen fast.

Før jul var Gert Heerkes ferdig som RBK2-trener. Gerhard Wermink er dermed den eneste gjenværende av den nederlandske trioen som kom samtidig til Lerkendal.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Coolen ferdig i Rosenborg» i forumet! Diskutér «Coolen ferdig i Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb