English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Den perfekte erstatter
Skrevet av Thomas Myren, 29. mai 2020, 22:12

Anders Trondsen spiller venstreback mot Bodø/Glimt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Birger har bare et drøyt halvår igjen av avtalen sin og kan bli solgt i sommer. Jeg tror Trondsen kunne ha vært den perfekte erstatter for ham. Det er neppe den store drømmen til Trondsen sjøl, men jeg syns han er veldig god som venstreback, forklarer Eirik Horneland overfor rbkweb.no.

Det er altså ikke sikkert at Rosenborg kommer til å kjøpe ny forsvarer om Meling forsvinner.

- Det kommer an på hele situasjonen: Hvordan kommer økonomien til å se ut? Kan vi erstatte Birger hvis han drar? Blir Birger værende? Vi har gode spillere i Rosenborg – og spillere som vi kan flytte rundt om i posisjoner hvis det blir trangt økonomisk eller at vi får skader, kommenterer Horneland.

I fjor vinter ble Trondsen utpekt som midtbanesjef, men skader ødela og Marius Lundemo fikk i stedet tillit.

Også Lundemo har utgående kontrakt, men han er i hvert fall et alternativ sentralt på midtbanen fram til at Per Ciljan Skjelbred blir spilleklar i juli.

- Rosenborg kjøpte Anders Trondsen dyrt fra Sarpsborg i sin tid for at han skulle overta etter Ole (Selnæs). Det har ikke gått helt på skinner. Han har vært mye utsatt for skader og venter fortsatt litt på det totale gjennombruddet i Rosenborg, men det tror jeg kan komme. Han er en god fotballspiller, som ikke har fått tatt ut potensialet sitt fordi han hele tida har blitt satt litt tilbake, konstaterer Horneland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Den perfekte erstatter» i forumet! Diskutér «- Den perfekte erstatter» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb