English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kan bli tidligere Skjelbred-overgang
Skrevet av Thomas Myren, 21. mai 2020, 21:11

Rosenborg prøver å få Per Ciljan Skjelbred spilleklar allerede om en drøy måned.

Forsinket Skjelbred-overgang? (09.04.20)
Skjelbred vender hjem (13.02.20)


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Hvis det er mulig, håper vi å få det til, bekrefter Erik Horneland overfor rbkweb.no.

Skjelbred har skrevet kontrakt med Rosenborg fra 1. juli. Den opprinnelige planen var at han måtte nøye seg med trening fram til overgangsvinduet åpnet 1. august.

Nå er overgangsvinduet delt i to. Spillerregistrering var tenkt være mulig i to uker før seriestart 16. juni, men dette er ennå ikke bekreftet.

Norges Fotballforbund håper nemlig på utvidet periode fordi de siste tre ukene av vintervinduet ble sterkt preget av utbruddet av koronaviruset. Et alternativ er å utsette vinduet som et kompromiss fordi 1. divisjon først starter i juli.

- NFF jobber med å få 20 dager til. Da kan det bli mulig. Men man vet ikke om sesongen i Tyskland går helt smertefritt, påpeker Horneland.

Hertha Berlin avslutter etter planen serien mot Borussia Mönchengladbach 27. juni.

- Vi er litt usikre på hvordan det blir hvis jeg ikke rekker overgangsvinduet, innrømmer Skjelbred overfor Viasport.

Et naturlig spørsmål er om tyskerne kan være villige til å framskynde overgangen dersom vinduet i Norge stenger noen dager tidligere.

- Vi prøver alt for at jeg kan komme meg inn i laget så fort som mulig, sånn at jeg ikke må sitte på sidelinja og vente til neste overgangsvindu åpner, røper Skjelbred.

- Det ville ha vært litt surt for oss. Så vi håper virkelig at vi kan klare å få ham i dette vinduet, istemmer Horneland.

Det er ekstra problematisk at ingen vet når det tredje og siste overgangsvinduet faktisk blir. Tanken er at det skal være åpent samtidig som vinduer i andre land. Siden at neste sesong av Champions League foreløpig er utsatt til 20. oktober, kan overgangsvinduet først bli i september.

- Det er ikke usannsynlig. En god del av disse tingene er litt ute av vår kontroll, innser Horneland.

I morgen kveld runder Per CIljan Skjelbred 200 Bundesliga-kamper i lokaloppgjøret mot Union Berlin. Han er forberedt på å møte rett på arbeid i Trondheim når han forlater Tyskland - sett bort fra forventet innreisekarantene i ti dager:

- Så klart hadde det vært godt med litt fri, men når situasjonen er som den er, så har jeg ikke noe tid på meg. Jeg må bare komme meg så fort som mulig på trening og inn i laget. For det er mye kamper og mye som skal skje i løpet av høsten.

- Siden at sesongen har blitt flyttet, så blir det ganske hektisk. Vi trenger alle som kan spille i løpet av det neste halvåret. Så det hadde vært greit for begge parter om vi hadde funnet ei løsning.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kan bli tidligere Skjelbred-overgang» i forumet! Diskutér «Kan bli tidligere Skjelbred-overgang» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb