English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi skal ha dialog fremover
Skrevet av Thomas Myren, 4. januar 2020, 15:18

Trolig blir Per Ciljan Skjelbred tidligst Rosenborg-spiller igjen i sommer.


Foto: Nils Heldal

Skjelbred ønsker kontraktstilbud (22.12.19)

- Jeg har pratet en del med Per, og vi skal ha dialog fremover. Vi får se hva som skjer fremover, men hvis han er interessert, så er det fantastisk, uttaler Mikael Dorsin til VG.

Etter det rbkweb.no erfarer, er sjansen liten for at Skjelbred vender hjem til Trondheim allerede i vinter - trass i at Hertha Berlin allerede har kjøpt Santiago Ascacibar fra Stuttgart som erstatter på midtbanen.

- Per er en trønder fra Trondheim, og han er fortsatt god. Kvalitetsmessig både på og utenfor banen vil det være bra for RBK om han kom hjem, mener Dorsin.

Den tidligere landslagskapteinen kan hentes gratis til sommeren, men skal naturligvis ha lønn og eventuell signeringsbonus. Den utgående fireårsavtalen med Hertha er til sammenligning verdt solide 120 millioner kroner.

- Det må skje innenfor rimelige rammer. Vi må diskutere det og kjenne på om han er sugen og interessert i å komme hjem. Det må være en løsning alle skal være fornøyde med. Men det er helt klart at Per er på et nivå som er veldig interessant for oss, og han har lyst å komme hjem, slår Dorsin fast.

Per Ciljan Skjelbred ble solgt til Hamburg for 3,5 millioner kroner sommeren 2011. Han har bokført 239 kamper og 22 mål for RBK.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi skal ha dialog fremover» i forumet! Diskutér «- Vi skal ha dialog fremover» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb