English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Skjelbred ønsker kontraktstilbud
Skrevet av Thomas Myren, 22. desember 2019, 20:07

Per Ciljan Skjelbred ber Rosenborg om konkret tilbud.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg ønsker at Rosenborg skal vise at de vil ha meg og komme med et tilbud som vi kan snakke om, uttaler Skjelbred til Adresseavisen.

Situasjonen var omtrent lik for ett år siden. Samtalene den gang endte med at den tidligere landslagskapteinen forlenget kontrakten med Hertha Berlin med én sesong.

- Nå har jeg først og fremst villet gjøre ferdig året og gi en liten beskjed til Rosenborg om at nå har vi mulighet til å prate sammen. Jeg har ikke kontrakt fra sommeren og er gratis. Økonomisk sett har det ikke vært mulig å kjøpe meg ut før. Det er flere som har villet gjøre det, men det har vært helt umulig, kommenterer Skjelbred.

Trass i flørten med RBK utelukker han ikke å bli værende i Tyskland.

- De vil ha meg der og er veldig fornøyd med jobben jeg gjør. Hertha er på banen, men det er også en mulighet for meg til å snakke med Rosenborg, konstaterer midtbanespilleren, som har startet elleve av 17 seriekamper etter å ha vært vraket i begynnelsen av sesongen.

Per Ciljan Skjelbred ble solgt til Hamburg for 3,5 millioner kroner sommeren 2011. Han har bokført 239 kamper og 22 mål for RBK.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skjelbred ønsker kontraktstilbud» i forumet! Diskutér «Skjelbred ønsker kontraktstilbud» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb