English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er ugunstig
Skrevet av Thomas Myren, 18. oktober 2019, 19:54

Kampen i Kristiansund er den åttende på rad at Rosenborg må forandre på midtbanen.

VS.


- Det har vært litt mye utskiftninger i det siste. Gjennom sommeren hadde vi et veldig satt lag, der spillere var i form. Etter kampene mot Zagreb har vi måtte bytte mye. Det er alltid ugunstig, innrømmer Eirik Horneland overfor rbkweb.no.

Lørdag er Marius Lundemo og Anders Trondsen uaktuelle med karantene og lårstrekk. Anders Konradsen sliter med akilles, mens at Gjermund Åsen ga seg tidligere enn lagkameratene på treninga i ettermiddag. Mike Jensen har dessuten vært syk.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det var ingen formasjonsøvelser, så laguttaket er uklart. Djordje Denic fikk prøve seg i internkampen mot RBK2 på tirsdag, og serberen er aktuell for å starte for første gang på to måneder.

- Han har hatt en vanskelig situasjon i Rosenborg i år. Det er stor konkurranse på de posisjonene som han bekler. Hvis han får muligheten, er det en gyllen mulighet for ham å vise at vi har tatt feil, kommenterer Horneland.

Tore Reginiussen trener for fullt, men Rosenborg vil ikke fortelle om midtstopperen blir med i kamptroppen for første gang etter skulderskaden i Linz. Han var sjøl tvilende tidligere i uka.

Gustav Valsvik er igjen naturlig vikar ved behov. Birger Meling er tilbake som ventreback er suspensjon.

Samuel Adegbenro har hatt problemer med hofta, men det er håp om at han blir kampklar. Det gjenstår å se om angrepsrekka dermed blir den samme som sist.

RBK ønsker naturligvis å reise seg etter tapene før landskampspausen.

- Jeg håper alle føler på det revansjesuget. Det var to tunge tap mot PSV og Haugesund. Det var ei blytung langhelg for oss. Det var tøft. Vi må kjenne besøkelsestida og få revansje, mener Horneland.

- Hva skal til for å lykkes bedre på bortebane denne gang?

- Jeg tror det handler helheten i laget. Vi må et lag som spiller med trygghet og tydelige relasjoner, som samhandler godt både offensivt og defensivt. Det er det det handler om i fotball.

Avspark i Kristiansund er klokka 18. Eurosport Norge sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Gustav Valsvik - Birger Meling

Mike Jensen - Djordje Denic - Anders Konradsen

David Akintola - Alexander Søderlund - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er ugunstig» i forumet! Diskutér «- Det er ugunstig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb