English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har ikke kraften som skal til
Skrevet av Thomas Myren, 15. oktober 2019, 19:00

Tore Reginiussen mistet landskampene og er høyst usikker også mot Kristiansund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det går bedre, men jeg trøbler fortsatt litt med skulderen. Heldigvis får jeg trent og vært med på det meste. Men de tøffeste duellene må jeg nok unngå en liten stund til, konstaterer Reginiussen overfor Adresseavisen.

Midtstopperen fikk skuldra ut av ledd mot Linz. Etter at han hadde stått over fire Rosenborg-kamper, ønsket landslagslegene å kikke nærmere på skaden før EM-kvalifiseringskampene. Konklusjonen ble plass på tribunen mot Spania og påfølgende forfall mot Romania.

I dag var Reginiussen noe overraskende tilbake på banen i internkamp mot RBK2. Likevel er han skeptisk med tanke på bortekampen i Kristiansund på lørdag.

- Når man ikke har kraft og kontroll på områder er det en risiko for at skader kan gjenoppstå. Akkurat nå har jeg ikke kraften som skal til for å gå inn for fullt, mener finnmarkingen.

Anders Konradsen sliter med akilles. Han greide bare å spille en halvtime av den nevnte internkampen, der Pål André Helland scoret det eneste målet på frispark. Anders Trondsen er definitivt ute med lårstrekk, mens at Marius Lundemo har karantene etter fire gule kort.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har ikke kraften som skal til» i forumet! Diskutér «- Har ikke kraften som skal til» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb