English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- De fant hverandre fint
Skrevet av Thomas Myren, 18. september 2019, 19:34

Bjørn Maars Johnsen og Alexander Søderlund ser ut til å fortsette sammen i Rosenborg-angrepet mot Linz.

VS.


- Først og fremst gjorde Bjørn en veldig fin match sist. Jeg syns Søder bidro som høyre sidespiss. Med de to sammen på banen får du bra fysisk styrke, bra løpskraft og bra volum i laget. Det er folk som er bra på dødball begge veier, skryter Eirik Horneland.

- Jeg syns begge to linket opp godt relasjonelt. Du ser på første scoringa mot Lillestrøm at de fant hverandre fint. Det kan være vrient å spille mot en fronttrio der to av dem heter Søderlund og Bjørn Maars. I tillegg har du Adegbenro, slik som mot Lillestrøm sist. Det er en giftig trio.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Også har vi mange dyktige sidespisser i bakhånd. Så vi kan stille ei bra frontrekke i morgen. Det er jeg helt sikker på.

- Får Adegbenro andre oppgaver når Søderlund spiller sidespiss i stedet for Akintola?

- Nei. Samuel Adegbenro har vi jobbet med siden 21. januar for å komme i bakrom. Jeg syns han er farlig når han kommer seg inn i bakrom og spiller med større variasjon i spillet sitt - både som dribler og initiativtaker i bakrom. Sakte, men sikkert syns jeg at han blir farligere for hver dag som går. Det er veldig gledelig.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

På midtbanen er Mike Jensen tilbake på bekostning av Gjermund Åsen. Kapteinen kan spille europaliga trass i karantenen i serien. Formasjonstreninga i går ga ikke tydelig svar på om Marius Lundemo eller Anders Trondsen starter sentralt, men Lundemo har vært førstevalget siden mai og er helt frisk etter ankelskade.

Rosenborg har ikke vunnet borte i gruppespill siden 2012. Også den gang var åpningskampen i Østerrike - og Rapid Wien ble slått 2-1.

- Jeg tror det handler om det vi gjorde i kvaliken: Vi må våge å være Rosenborg og ta tak i bortematchene. Jeg syns altfor ofte at norske lag legger seg litt for lavt, venter ut motstanderen og satser på kontringer. Vi må dra til Europa med større ambisjoner om eget spill. Vi ønsker å bevise at det er mulig å få det til i Europa League i år, lover Horneland.

Avspark på Linzer Stadion er klokka 18.55. TV2 Zebra sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Konradsen

Alexander Søderlund - Bjørn Maars Johnsen - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- De fant hverandre fint» i forumet! Diskutér «- De fant hverandre fint» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb