English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er klar til å starte
Skrevet av Thomas Karlsen, 17. september 2019, 19:09

Marius Lundemo er spent på om han får tilbake plassen på Rosenborg-midtbanen mot LASK.Linzer Athletik-Sport-Klub


Stiftet: 1908
Hjemby: Linz, Østerrike
Hjemmebane: Waldstadion i serie og Linzer Stadion i e-cup
Meritter: 1 serie- og 1 cupmesterskap
Europacup: statistikk
lask.at
- Jeg aner faktisk ikke. Jeg håper at jeg skal starte, og jeg er klar til å starte. Så får vi se hva Eirik velger, kommenterer Lundemo til rbkweb.no.

Midtbanespilleren var tilbake som innbytter mot gamleklubben Lillestrøm etter å ha mistet kampen mot Vålerenga på grunn av overtråkk.

- Det skjedde i kampen mot Zagreb. Jeg strakk en sene i foten. Det holdte meg ute i 1,5 uke, men det er bra nå, forteller 25-åringen.

Mike Jensen har fortsatt karantene i serien, men kapteinen kan spille europaliga og skyver Gjermund Åsen ut av laget. Det er er mer usikkert om også Lundemo får starte premieren i Østerrike.

På begynnelsen av formasjonstreninga i formiddag spilte nemlig Anders Trondsen på sentral midtbane. Så tok Lundemo over - samtidig som at Gustav Valsvik erstattet Even Hovland i midtforsvaret. Lundemo var med videre på førstelaget under spill ti mot ti, der både Hovland og Valsvik spilte med reservene.

Angrepsrekka var uforandret etter 3-1-seieren i helga. Altså ser det ut som om Bjørn Maars Johnsen fortsetter på bekostning av David Akintola, som også er tilgjengelig trass i hjemlig utestengelse.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvordan føler du at dine egne prestasjoner har vært i europacupen så langt?

- For det meste ganske bra. Noen kamper er jeg veldig fornøyd med. Som alltid er det noen kamper jeg er mindre fornøyd med. Men i det hele er jeg ganske fornøyd med det jeg har levert. Det har vært gøy å spille så mye som jeg har gjort, syns Marius Lundemo.

- Er det naturlig at man hever seg i forhold til eliteseriekamper?

- Det er vanskelig å si, men det kan se sånn ut. Man merker at det føles litt ekstra når man skal ut i kvalik og spille kamper i Europa.

- Det blir veldig gøy å komme i gang med europaligaen nå. Vi har ambisjoner om å hevde oss og gjøre det bra, så det er viktig å få en god start.

- Jeg er litt usikker på hvilket nivå LASK Linz er på, men det regner jeg med at vi finner ut av de nærmeste dagene når vi ser på video. Jeg håper at vi tar tre poeng.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Trondsen - Anders Konradsen

Alexander Søderlund - Bjørn Maars Johnsen - Samuel Adegbenro

PS! Pål André Helland er allerede friskmeldt etter akillesskaden og blir trolig med i kamptroppen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er klar til å starte» i forumet! Diskutér «- Jeg er klar til å starte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb