English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En tropp som trekker i samme retning
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 16. juli 2019, 16:31

Treninga i dag ga ikke klart svar på laguttaket mot Linfield.

VS.


- Kampene går i ett nå. Det handler bare om få restituert og forberedt oss til den neste, konstaterer Eirik Horneland.

Rosenborg-treneren har åpnet for å hvile førstevalg i returkampen i 1. runde av mesterligakvalifiseringa etter 2-0-seieren i Belfast.

Samuel Adegbenro er tilbake i trening etter lyskeskaden, men det er tvilsomt at vingen starter i morgen. Birger Meling har slitt med en fot og blir kanskje hvilt.

Det var ingen ordinær formasjonstrening i dag. Det var derimot en angrepsøvelse, der Pål André Helland og Alexander Søderlund byttet på å spille midtspiss og venstreback. Det var en plan om å teste Helland som spiss mot Ullensaker/Kisa i cupen - før alle sykdomsforfallene ødela. I treningskampen mot Kolstad var samme mann back.

Yann-Erik de Lanlay og Gjermund Åsen kan se til å bli vinger dersom Helland blir spiss. Det vil heller ikke være noen stor overraskelse dersom Anders Trondsen får starte på midtbanen for første gang siden cuptapet for Aalesund.- Vi har spilt oss i god form, og vi har en tropp som trekker i samme retning. Så vi har fine dager, kommenterer Horneland, som var godt fornøyd med prestasjonen mot Linfield i forrige uke:

- Vi tok kontroll på matchen. Det var ei målsetting som vi hadde, og vi klarte å styre kampen gjennom 90 minutter. Vi kom ut med et godt resultat.

- Vi må ut med samme attitude i morgen. Vi må gå ut for å styre kampen og score mål. Vi må være angrepsorienterte.

Dersom Rosenborg går videre, venter bortekamp mot vinneren av Piast Gliwice - BATE Borisov neste onsdag. Returmøtet i Trondheim blir spilt onsdag 31. juli.

Avspark på Lerkendal er klokka 19. TV2 Sport 1 og adressa.no sender.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En tropp som trekker i samme retning» i forumet! Diskutér «- En tropp som trekker i samme retning» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb