English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Onsdagskamper ved avansement
Skrevet av Thomas Myren, 15. juli 2019, 16:40

Kampdager for Rosenborg i 2. runde av kvalifiseringa til Champions League er bestemt.Ved sammenlagtseier over Linfield venter kamp i Polen eller Hviterussland neste onsdag, altså 24. juli. Returoppgjøret i Trondheim blir spilt ei uke senere, onsdag 31. juli.

Det er allerede klart at TV2 Sport 1 sender fra Lerkendal. Trolig blir det avspark klokka 19. Siden at det er hjemmelagene som selger senderettighetene, er det naturligvis ennå ikke klart om noen norsk TV-kanal sender bortekampen i neste uke.

Piast Gliwice er i øyeblikket den mest sannsynlige motstanderen etter 1-1 mot BATE Borisov i forrige uke. Returmøtet i Polen på onsdag har avspark klokka 20.

Skulle derimot Linfield vinne sammenlagt, må Rosenborg trolig ta turen til Færøyene i 2. runde av europaligakvalifiseringa for utslåtte seriemestere. HB Torshavn tapte nemlig hele 0-3 i Helsinki og har en nesten umulig oppgave på hjemmebane i morgen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Onsdagskamper ved avansement» i forumet! Diskutér «Onsdagskamper ved avansement» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb