English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lillestrøm - Rosenborg 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 11. mai 2019, 19:55

RBK tok endelig bortepoeng, men sleit med å bryte ned hjemmevernet.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Viste at de hadde lyst til å markere seg
- Veldig ufortjent at vi ikke vinner
Bilder fra Lillestrøm - Rosenborg


- Jeg er veldig godt fornøyd med den siste timen. Da syns jeg vi står fram som et lag med gode holdninger, et lag som evner å komme tilbake igjen og et lag som virkelig har lyst til å vinne på bortebane. Jeg syns vi produserer nok til å vinne, sa Eirik Horneland til Eurosport.

Det var mange fravær: Anders Trondsen (hofte), Anders Konradsen (lår), Gjermund Åsen (lår), David Akintola (lår) og Besim Serbecic (rygg) var alle skadet, mens Pål André Helland (lår) ikke var i stand til å starte. I tillegg var Nicklas Bendter vraket fra troppen.

Marius Lundemo og Djordje Denic fikk sjansen på midtbanen. Gustav Valsvik fortsatte som vikar på venstreback, mens at Erik Botheim fikk fornyet tillit som midtspiss.

Mulig må forandringene på laget ta noe av skylda for at Lillestrøm startet best. Yann-Erik de Lanlay måtte tidlig blokkere et skudd fra Alex Dyer.

Deretter forsøkte Mike Jensen med skudd fra skrått hold. Hjemmelaget avverget og kontret. Valsvik prøve å gjenvinne ballen inne på midtbanen, men Thomas Lehne Olsen fikk den med seg og serverte Daniel Gustavsson, som scoret sikkert.

Heldigvis hevet altså RBK seg. Tore Reginiussen innledet med et halvfarlig langskudd. De Lanlay burde ha utlignet rett før pause, men upresset sleivsparket han ballen over etter at Lundemo hadde stusset en corner til ham.

Etter hvilen ble Alexander Søderlund og Samuel Adegbenro sendt på banen, og de to satte ytterligere fart på gjestene.

- Det var nyttig å få innpå Samuel og Søder. Jeg syns begge de to kom veldig godt fra det. De viste at de hadde lyst til å markere seg, skrøt Horneland.

Denic og Birger Meling utfordret keeper Marko Maric med brukbare langskudd. Even Hovland var etterpå nær å stusse ei heading fra Denic videre i mål.

Etter én time kom 1-1: Med en mann i ryggen sparket Alexander Søderlund et innkast fra Birger Meling over hodet på akrobatisk vis. Fra 15 meter skjøt Jensen i krysset på hel volley!

Dessverre sleit RBK så lenge med å følge opp med nye, store sjanser. På tampen kom Søderlund til et greit skudd. Adegbenro fikk ikke utnyttet returen fra Maric. Reginiussen fikk et siste forsøk, men headinga ble for svak.

Kampfakta

Lillestrøm1-1ROSENBORG
Daniel Gustavsson 23Mike Jensen 62

Lørdag 11. mai 2019 18:00
Eliteserien, Åråsen stadion, Lillestrøm
8839 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Gustav Valsvik (Samuel Adegbenro 46) - Mike Jensen, Marius Lundemo, Djordje Denic - Yann-Erik de Lanlay (Pål André Helland 77), Erik Botheim (Alexander Søderlund 46), Birger Meling

Gult kort RBK: Samuel Adegbenro

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Sondre Skogen, Mikael Johnsen og Emil Konradsen Ceide


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lillestrøm - Rosenborg 1-1» i forumet! Diskutér «Lillestrøm - Rosenborg 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb