English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Viste at de hadde lyst til å markere seg
Skrevet av Thomas Myren, 11. mai 2019, 20:41

Eirik Horneland lyktes med de offensive byttene halvveis på Lillestrøm.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi fikk et annet kampbilde da vi kom under 0-1. Da var det nyttig å få innpå Samuel og Søder. Jeg syns begge de to kom veldig godt fra det. De viste at de hadde lyst til å markere seg, sier Horneland til Eurosport.

- Var det riktig laguttak?

- Det er en total helhet. Det har rent inn mål på oss på bortebane, og vi måtte stramme litt opp. Vi måtte også være godt fornøyde med de som slo Sarpsborg sist og gi dem tilliten igjen. Men da vi trengte scoringer, var det lettere å ha innpå Samuel og Søder.

- Hva skal til for at Bendtner får være med i kamptroppen igjen?

- Jeg er godt fornøyd med Bendtner i treningsarbeidet hans og i forhold til attitude. Det er en totalvurdering hele veien. I dag var det gjengen som vi dro hit med, som vi ønsket å ha med oss.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Jeg er veldig godt fornøyd med den siste timen. Da syns jeg vi står fram som et lag med gode holdninger, et lag som evner å komme tilbake igjen og et lag som virkelig har lyst til å vinne på bortebane. Jeg syns vi produserer nok til å vinne.

- Hva sliter dere med i 1. omgang?

- Det er trøblete. Vi er litt engstelige for å bruke ballen på banen her. Det er en vanskelig bane. Også blir vi litt passive. De to spissen deres fanger for mange av kontringsoppspillene. Vi blir passive i offensiv markering. Vi går ikke tøft nok på, slik at de får flyttet laget etter.

- Når vi får justert det i pausen, får vi mer tak i ballen. Da syns jeg vi er klart bedre enn Lillestrøm. Vi gjør en fin omgang.

- Hva må fortsatt bli bedre?

- For det første må vi holde nullen. Vi kommer litt for ofte under og blir jagende bakenfra. Men jeg syns vi får fin rytmen i 2. omgang. Vi ser mer og mer gjentakelser i angrepsspillet. Det er ganske gøy å se på.

- Nå venter Haugesund 16. mai.

- Det blir gøy! Det er artig å få Haugesund på Lerkendal 16. mai. Vi møter et godt kollektiv, som nok har veldig lyst til å slå oss.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viste at de hadde lyst til å markere seg» i forumet! Diskutér «- Viste at de hadde lyst til å markere seg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb