English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Strømsgodset 0-0
Skrevet av Thomas Myren, 22. april 2019, 19:56

Heller ikke på fjerde forsøk skulle det skje at RBK vant.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Rosenborg er et 4-3-3-lag
- Det var en klar straffe
- Godt å kjenne på nervene før kamp igjen
- Vanligvis går den inn
Bilder fra Rosenborg - Strømsgodset


- Vi har ballen mye, og jeg føler at rytmen sitter litt bedre i dag enn det det har gjort tidligere. Men vi får ikke skapt så mange 100 prosent-sjanser. Det blir mye halvveis - sånne ting som du må ha litt flaks for å score på, og det har ikke vi i øyeblikket. Da blir det vanskelig, konstaterte Anders Trondsen overfor rbkweb.no.

Han var tilbake etter 4,5 måned ute med skader i hofte og lår og startet på sentral midtbane i klassisk 4-3-3. Eirik Horneland var fornøyd med formasjonsendringa:

- Men denne troppen som er her nå, er det rollespesialister i den måten å spille på. Du ser at vi får skuldrene ned på dem i dag. Jeg syns det ser tryggere ut, oppsummerte treneren.

David Akintola burde hatt straffespark etter bare tre minutter: Vingen ble felt av Lars-Christopher Valsvik etter at Viljar Myhre hadde gitt retur på et skudd fra Mike Jensen.

- Det var straffe fordi han sparket meg ned bakfra. Jeg forventet virkelig at dommeren skulle blåse, fordi det var en klar straffe. Det var skuffende, syntes Akintola.

Pål André Helland skjøt deretter over, da han kom ved første stolpe på et innlegg. Ellers var 1. omgang ganske sjansefattig.

Etter pause måtte André Hansen gjøre sitt ytterste for å redde et hodestøt fra Lars Sætra. Det var likevel RBK som hadde initiativet. Samuel Adegbenro satte fart i sakene, da han kom på banen for første gang i år etter plager med ankelen, som ble operert i fjor.

Nigerianeren innledet et angrep, som endte med at Yacouba Sylla blokkerte et hardt skudd fra Jensen. Adegbenro utfordret så Myhra med et godt langskudd.

Fire minutter før full tid reddet Strømsgodset-keeperen på ny, da debutant Gustav Valsvik stanget et innlegg fra Helland mot mål.

- Det er typisk at ballen treffer midt på keeper! Jeg prøver bare å komme opp, vinne duellen og komme på ballen. Når vi ikke har flyten, går den selvfølgelig rett på keeper og ikke en halvmeter til høyre eller venstre, kommenterte Valsvik.

Kampfakta

ROSENBORG0-0Strømsgodset

Mandag 22. april 2019 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
11 367 tilskuere og vist på Eurosport Pluss 1

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Trondsen (Gustav Valsvik 69), Anders Konradsen - Pål André Helland,, Alexander Søderlund (Nicklas Bendtner 81), David Akintola (Samuel Adegbenro 69)

Gult kort RBK: Pål André Helland

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Djordje Denic, Mikael Johnsen og Yann-Erik de Lanlay


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Strømsgodset 0-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Strømsgodset 0-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb