English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bekreftet at Coolen er ferdig som trener
Skrevet av Thomas Myren, 18. desember 2018, 18:12

Men Rini Coolen blir værende i Rosenborg som akademileder.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er veldig fornøyd og stolt (14.12.18)

Nederlenderen tok over som trenervikar 19. juli, da Kåre Ingebrigtsen fikk sparken. Etter serie- og norgesmesterskap, gruppespill i europaligaen og 29 kamper er det slutt.

- Jeg har satt pris på perioden som hovedtrener i Rosenborg, og vil gjerne takke supporterne for støtten jeg og laget har mottatt i denne tiden, forteller Coolen til rbk.no.

51-åringen har formelt vært akademileder også i høst, men framover kan han igjen konsentrere seg fullt og helt om den egentlige jobben sin. Trond Henriksen vender på sin side tilbake til rollen som RBK2-trener etter å ha vært assistent til Coolen.

Det gjenstår å se hvem som blir nye trenere. I forrige uke ble det sagt at Eirik Horneland hadde avslått tilbudet om å vikariere som hovedtrener i vårsesongen for så å bli assistent, men ifølge Adresseavisen er Haugesund-treneren fortsatt aktuell.

Også Kasper Hjulmand skal fortsatt være kandidat for RBK, men det virker usannsynlig at han forlater Nordsjælland før til sommeren. Ifølge Ekstra Bladet vurderer dansken dessuten andre alternativer. Han skal i den forbindelse ha knyttet seg til en internasjonal fotballagent.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bekreftet at Coolen er ferdig som trener» i forumet! Diskutér «Bekreftet at Coolen er ferdig som trener» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb