English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er veldig fornøyd og stolt
Skrevet av Thomas Myren, 14. desember 2018, 00:17

Rini Coolen avsluttet vikariatet som Rosenborg-trener på beste vis.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

LEIPZIG (rbkweb.no): - For meg har det resultatmessig vært en veldig god sesong. Vi vant alt vi kunne vinne, og fikk til slutt også et godt resultat i dag. Alt i alt er jeg veldig fornøyd og stolt over det vi har gjort de siste seks månedene, smiler Coolen.

- Vi har ikke gjort det så bra i Europa. Derfor er jeg så glad for at vi gjorde noe med det i dag.

- Hva har du å si om målet til Reginiussen?

- Når en midtstopper scorer i sluttminuttene, sier det noe om innsatsen og innstillinga i laget. Det var en overlap fra Birger og et fantastisk innlegg. Så kom midtstopperen vår og scoret. Det viser at laget hadde følelsen av at de kunne få med seg noe. De ga alt som de hadde, og det er fantatisk. Det er et godt tegn.

- Vi hadde ikke så mye å spille om, men vi spilte for stoltheten, poeng, supporterne, lagkmaeratene og klubben vår. Når vi får til noe sånt etter en lang sesong, er det fantastisk. Jeg er stolt av spillerne. Det er fantastisk for oss alle, men spesielt for spillerne.

- Vi hadde også mulighet til å få enda et mål - men også mål i mot. Alt i alt var det veldig fint at vi fikk dette poenget. Vi vant serien og cupen og tok et fortjent poeng i dag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er veldig fornøyd og stolt» i forumet! Diskutér «- Jeg er veldig fornøyd og stolt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb