English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var sjølforsvar
Skrevet av Thomas Myren, 10. september 2018, 17:40

Kjæresten hevder at hun og Nicklas Bendtner ble angrepet av taxisjåføren i København.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bendtner siktet for vold i København (09.09.18)

«Avisene skriver at taxisjåføren ble overfalt av Nicklas, men det var ikke akkurat det som skjedde», skriver kjæresten Philine Roepstorff på Instagram.

Foranledningen til bråket var at paret skulle hjem fra nattklubben Lusso litt over klokka 2 natt til søndag.

«Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men allikevel kjørte sjåføren oss to ganger i en annen retning enn vi ba om. Taksameteret viste litt over 50 kroner da vi i utilfredshet står av ved Nationalbanken og nekter å kjøre videre med sjåføren. Det får ham til å gå amok», beskriver Roepstorff videre.

«Han gjør en U-sving, kjører fort etter oss og roper ting som ludder, bitch og kjerring. Til slutt kjører han inn foran oss, springer ut av bilen og kaster en flaske mot meg. Den treffer ikke, men det er tett på. Deretter farer han fram mot oss, og min mann slår ham en gang og treffer åpenbart meget uheldig.»

Rosenborg-spissen brakk nemlig kjeven på taxisjåføren, som anmeldte passasjeren til politiet. Bendtner ble pågrepet og senere løslatt igjen.

«Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas som overfalt noen. Han ble forfulgt og forsvarte seg sjøl og meg. Det var sjølforsvar, og jeg tror alle andre hadde reagert på samme måte», hevder Roepstorff.

Motparten er ikke enig i framstillinga:

- Taxieieren har gitt alt materiale til politiet - deriblant videomateriale fra taxien. Det jeg har fått opplyst, er at det materialet ikke stemmer overens med det forløpet hun beskriver, forklarer kommunikasjonssjef Rasmus Krochin i Dantaxi til Ekstra Bladet.

Bendtner skal være siktet etter § 244 i den danske straffeloven. Videre etterforskning vil vise om han til slutt blir tiltalt for vold. I så fall venter rettssak.

Tirsdag er han ventet tilbake på Rosenborg-trening. På grunn av lårstrekken mot Shkendija er han trolig uansett uaktuell for spill mot Vålerenga på søndag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var sjølforsvar» i forumet! Diskutér «- Det var sjølforsvar» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb