English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Godt å få en ny start
Skrevet av Thomas Myren, 1. februar 2018, 17:39

Alexander Søderlund er godt fornøyd med å være tilbake i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Søderlund velger Rosenborg (31.01.18)

- Kåre spurte meg om jeg ville komme hjem, smiler Søderlund til Adresseavisen.

To år etter RBK solgte landslagspissen til St. Etienne for 16 millioner kroner, er han kjøpt tilbake for 500 000 euro eller 4,8 millioner kroner. Han har skrevet kontrakt ut 2020.

Søderlund gikk rett inn på laget i Frankrike, men da førstevalget Robert Beric kom tilbake etter korsbåndskade, ble det verre med spilletida. Det hjalp ikke på situasjonen han samtidig sleit med skader.

- Men etter at jeg var i Trondheim i fjor og fikk hjelp av Haakon Schwabe og RBKs medisinske støtteapparat har det løsnet. Kroppen har vært veldig bra nå siste året - null problem, beroliger Søderlund.

Denne sesongen fikk han likevel bare starte to seriekamper for St. Etienne.

- Jeg har gått ganske lenge uten å ha hatt det artig, og har ikke kost meg med fotballen. Familien har mistrivdes, og det har vært et stort problem. På banen har det vært noen fantastiske øyeblikk, men jeg føler ikke at jeg fikk gjort det jeg egentlig skulle gjøre, kommenterer Søderlund.

- Det ble ikke som jeg ønsket det skulle bli. Jeg ville ikke vært opplevelsen foruten, men det er godt å dra derfra. Det er godt å få en ny start og vite at jeg og familien kommer til å trives, smiler 30-åringen, som altså ikke er skremt bort av konkurransen med Nicklas Bendtner om å få spille midtspiss:

- Jeg kan ikke kreve spilletid, det må jeg gjøre meg fortjent til. Så får vi bare se hva som er best for laget. Jeg er en lagspiller, men ønsker selvsagt å spille. Vi får bare se hvordan det blir.

I sin første periode i Rosenborg etter overgangen fra Haugesund sommeren 2013 noterte Alexander Søderlund seg for 50 mål på 92 kamper. 30 av scoringene kom i løpet av hans hittil siste 45 kamper i 2015.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Godt å få en ny start» i forumet! Diskutér «- Godt å få en ny start» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb