English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Henriksen tar over reservelaget
Skrevet av Thomas Myren, 8. desember 2017, 00:53

Ringen er sluttet for Trond Henriksen, som nå igjen skal lede RBK2.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Backlegenden tar over trenerjobben til Roger Naustan, som i november ble ansatt i Levanger.

Det er fra før klart at Gert Heerkes blir assistent. Nederlenderen har erfaring som senior- og juniortrener både i hjemlandet, Kina og Ungarn.

Henriksen var juniortrener - og dermed sjef for reservelaget - i flere år før han i 2006 ble forfremmet som hjelpetrener på førstelaget. Fra seinhøsten 2007 til sommeren 2008 vikarierte han dessuten som hovedtrener i påvente av tiltredelsen til Erik Hamrén. Den historiske borteseieren i Valencia var et naturlig høydepunkt.

Før 2013-sesongen ble Henriksen erstattet av Bård Wiggen som assistent. Han ble sjøl i stedet toppspillerutvikler i klubben.

Rosenborg gjør nå en rekke forandringer i ungdomsavdelinga. Nederlandske Rini Coolen blir ny leder fra nyttår, og han har altså begynt å ansette landsmenn.

I tillegg til Heerkes er nemlig også Gerhard Wermink på vei inn. Han tar over som ny trener på guttelaget, mens Vegard Skorstad blir degradert til assistent.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Henriksen tar over reservelaget» i forumet! Diskutér «Henriksen tar over reservelaget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb