English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hafnarfjördur - Rosenborg 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 12. mars 2017, 14:57

RBK rotet bort seieren mot de islandske mesterne.


NY TREDJEDRAKT: Mike Jensen stilte i lyseblått for første gang. Litt dumt at Hafnarfjördur samtidig valgte kongeblå bortedrakter ...

Foto: Eurosport

- Han må bli vant til å ha på seg Rosenborg-drakt
- Vi skal kurse Nicklas


Matthias Vilhjalmsson sørget for tidlig ledelse mot gamleklubben med kontant hodestøt ved bakre stolpe.

- Det var et flott innlegg fra Reitan. Da er det bare å stange ballen inn i hjørnet, smilte Vilhjalmsson til Eurosport.

Rett før pause skulle og burde Mushaga Bakenga ha doblet på innlegg fra Pål André Helland.

I stedet ga Jacob Rasmussen bort utligning tidlig i 2. omgang, da han mistet kontrollen på ballen. Hafnarfjördur kontret og Kristjan Floki Finnbogason rundet André Hansen og trillet inn 1-1.

Nicklas Bendtner fikk sin debut med en halvtime igjen, men verken han eller lagkameratene maktet å skape ordentlige målsjanser i nok en skuffende treningskamp i Marbella. Verdt å merke seg at Vegar Eggen Hedenstad og Alex Gersbach ble byttet inn som vinger!

- Vi skaper kampen veldig bra, men etter målet gjør vi noen slurvete feil og tok ikke godt nok vare på ballen. Det er ikke bra. Det er kanskje litt slitasje etter tredje kampen på sju dager, men det er ingen unnskyldning: Vi bør vinne kampen. Vi må bare lære av denne kampen, slo Vilhjalmsson fast.

- Du virker skuffet?

- Ja, jeg er spesielt skuffet. Jeg tror resten av guttene ikke er like skuffet, men det er min tidligere klubb og jeg hadde lyst til å dra hjem og si at vi vant. Men Hafnarfjördur er et godt lag, og de har masse erfaring; de har spilt i Europa i mange år. Så jeg visste at det kom til å bli tøft.

Fredag venter Ranheim i siste test før mesterfinalen mot Brann onsdag 29. mars og seriepremieren mot Odd søndag 2. april.

PS! Birger Meling og Magnus Stamnestrø var fortsatt ikke tilbake fra skader. Elba Rashani sto over treningsleiren i Spania på grunn av familiære årsaker. John Hou Sæter er sykmeldt.

Kampfakta

Hafnarfjördur1-1ROSENBORG
Kristjan Floki Finnbogason 50Matthias Vilhjalmsson 17

Mandag 12. mars 2017 13:00
Treningskamp, Marbella Football Center, Spania
400 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen (Julian Faye Lund 73) - Erlend Reitan, Tore Reginiussen, Jacob Rasmussen (Johan Lædre Bjørdal 61), Jørgen Skjelvik - Mike Jensen Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø (Nicklas Bendtner 61) - Pål André Helland (Alex Gersbach 73), Matthias Vilhjalmsson, Mushaga Bakenga (Vegar Eggen Hedenstad 78)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Milan Jevtovic og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hafnarfjördur - Rosenborg 1-1» i forumet! Diskutér «Hafnarfjördur - Rosenborg 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb