English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han må bli vant til å ha på seg Rosenborg-drakt
Skrevet av Thomas Myren, 12. mars 2017, 15:16

Nicklas Bendtner var veldig bleik som innbytter den siste halvtimen mot Hafnarfjördur.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det viktigste var å få ham ut på her og få ham til å springe. Han må bli vant til å ha på seg Rosenborg-drakt og bli kjent med guttene. Vi får ikke utnyttet det (at han spiller) når vi er så upresise på siste tredjedel av banen, konstaterer Kåre Ingebrigtsen overfor Eurosport.

- Er du fornøyd med 1-1?

- Nei, men resultatet er ikke så nøye. Jeg er fornøyd med at vi styrer matchen og at vi har god kontroll defensivt; vi slipper til veldig lite. Vi er bra i flere faser av spillet, men vi er fryktelig upresise på siste tredjedel av banen. Det gjør til at vi skaper for lite i forhold til om vi skulle ha blitt 100 prosent fornøyde med matchen.

- Mye ser ut som slurv.

- Det kom mer og mer utover i matchen. Det kan ha noe med å gjøre at det er 28 grader her. Men det må vi få luket bort. For vi har en god del tilløp og store muligheter som vi ikke klarer å utnytte fordi vi er veldig upresise.

- Rasmussen gjør en feil som blir dyr.

- Vi har snakket om frispilling den siste tida, og det der er litt av det ... Han er 19 år og må lære av det der. Han må spille med litt større margin. Jacob må få lov til å prøve og feile - ikke minst i den kampen her. Og det var stort sett det som de skapte.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Han må bli vant til å ha på seg Rosenborg-drakt» i forumet! Diskutér «- Han må bli vant til å ha på seg Rosenborg-drakt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb