English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sparta Praha kjøper Dockal
Skrevet av Thomas Myren, 8. august 2013, 17:51

Borek Dockal er straks klar for å returnere til hovedstaden i Tsjekkia.


Foto: Thomas Myren

- Sparta Praha møtte agenten til Dockal (06.08.13)

- Jeg kan ikke si noe mer om hva som skjer, annet enn at jeg er enig med klubben selv, og at det kan skje i løpet av de nærmeste dagene. Men ingenting er sikkert; nå er det opp til klubbene, sier Dockal til Adresseavisen.

Rosenborg og Sparta Praha skal imidlertid være bare detaljer unna å bli enige om en ukjent overgangssum. Sjøl om avklaringa skulle drøye, blir Dockal trolig ikke med til Drammen på søndag. Dermed ser han ut til å stanse på 80 kamper og 29 mål.

Kantspilleren ble kjøpt fra Slovan Liberec for 5,5 millioner kroner for nøyaktig to år siden, men det var i den turistvennlige hovedstaden at karrieren begynte. Ikke i Sparta, derimot i rivalen Slavia.

Ved ankomst Lerkendal fikk Borek Dockal umiddelbart fast plass på laget. Hele 23 mål i fjor bidro til utmerkelsen Årets spiller og ikke minst landslagsdebut.

Per Joar Hansen har gitt ham langt mindre tillit enn Jan Jönsson, og bare latt ham starte sju av 18 seriekamper. Det var derfor usannsynlig at Dockal ville ha forlenget kontrakten, som går ut om halvannet år. For å få igjen mest mulig av investeringa, må RBK derfor selge - nå eller i vinter.

Vrakinga av Dockal er i og for seg bevis på god dekning i angrepet, og det blir nok ikke kjøpt noen erstatter innen det norske overgangsvinduet stenger søndag kveld.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sparta Praha kjøper Dockal » i forumet! Diskutér «Sparta Praha kjøper Dockal » i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb