English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Sparta Praha møtte agenten til Dockal
Skrevet av Thomas Myren, 6. august 2013, 20:45

Sparta Praha er i ferd med å selge Vaclav Kadlec til Eintracht Frankfurt. Spørsmålet er om erstatteren blir Borek Dockal.


Foto: Thomas Karlsen

Ifølge Blesk møtte Sparta i går agenten til Dockal i Praha. Kantspilleren scoret hele 23 mål i fjor, men har bare startet sju av 18 seriekamper i år.

- Det er en tøff konkurransesituasjon i Rosenborg. Det er det ingen som helst tvil om. Etter at vi endret måte å spille på og formasjon, så lider han litt under det. Hva som skjer med ham i Rosenborg er for tidlig å si noe om, sa Erik Hoftun til rbkweb.no før overgangsvinduet åpnet.

Det er uvisst om Sparta er villige til å betale det som RBK krever for Dockal, og det er uvisst om spilleren sjøl ønsker seg hjem til Tsjekkia.

Derimot virker det mer sikkert at Eintracht Frankfurt kjøper Vaclav Kadlec. Det ferskeste budet fra tyskerne er på 3,5 millioner euro, og sportsdirektør Bruno Hübner sier til Hessischer Rundfunk at avklaringa kommer innen uka.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Sparta Praha møtte agenten til Dockal» i forumet! Diskutér «- Sparta Praha møtte agenten til Dockal» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb