English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg vurderer Helland
Skrevet av Thomas Myren, 24. mai 2013, 00:06

Pål André Helland har utgående kontrakt med Hødd, og Rosenborg er interessert i å hente hemnværingen tilbake til Lerkendal.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg vet at det har vært stor interesse fra flere Tippeliga-klubber. Både Rosenborg og Aalesund har vært veldig ivrige på å få snakke med meg om en eventuell overgang, bekrefter Helland overfor TV2.

Kantspilleren ble tatt opp i A-stallen i 2009, men fikk aldri mye tillit fra Erik Hamrén. Etter to mislykkede utlån til Ranheim, ble han fristilt fra kontrakten i august 2011. Etter et halvår i 2. divisjon med Byåsen havnet han i Hødd, der han på første forsøk ble norgesmester etter finaleseier over Tromsø.

- Jeg har endret meg mye siden jeg var både i Rosenborg og Ranheim. Jeg har virkelig skjønt alvoret og legger ned masse arbeid for å bli bedre. Den største forskjellen på meg fra den tid er at jeg har hevet maksnivået mitt. Før kunne jeg score tre mål i en kamp for og så være helt borte i de ti neste kampene. Slik er det ikke lenger. Jeg jobber hardt for laget og selv om jeg bommer på en stor sjanse fortsetter jeg å yte hundre prosent for laget, kommenterer hovedpersonen.

En overgang kan være aktuelt allerede i sommer.

- Han er en spennende spiller med ekstreme ferdigheter. Han har en fantastisk venstrefot, som er i europatoppen både i forhold til pasninger og skudd. Han har også et godt fotballhode, har Erik Hoftun tidligere uttalt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg vurderer Helland» i forumet! Diskutér «Rosenborg vurderer Helland» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb