English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Helland blir forfremmet
Skrevet av Thomas Myren, 11. desember 2008, 13:42

Pål André Helland blir trolig tatt opp i A-stallen foran 2009-sesongen.


Født: 04.01.90
Høyde/vekt: 187 cm / 82 kg
Posisjon: back og midtbane
Tidl. klubb: KIL/Hemne
- I høst har han på en måte vært en del av A-stallen. Han har vært med på de fleste treningene sjøl om han har hatt "treningsgruppe 2" som utgangspunkt, så det blir ingen store endringer. Den eneste forskjellen er at han formelt vil bli tatt opp i A-stallen, sier Erik Hoftun til rbkweb.no.

Den endelige avgjørelsen blir tatt innen jul, men alt tyder på at Helland altså blir belønnet for gode prestasjoner på trening og i kamp for RBK2.

- Han har spilt veldig mange gode kamper, men har vært svakere i noen andre. Han er fortsatt veldig ung, så det er naturlig det varierer, kommenterer den sportslige lederen.

Pål André Helland har fortsatt ikke spilt obligatorisk kamp for Rosenborg, men har vært innbytter i treningskampene mot Bodø/Glimt og Molde. I sistnevnte ble han sågar matchvinner.

- Han er en spennende spiller med ekstreme ferdigheter. Han har en fantastisk venstrefot, som er i europatoppen både i forhold til pasninger og skudd. Han har også et godt fotballhode. Han mangler fortsatt noe på andre områder, og det er noe han skal jobbe med, forteller Hoftun.

- Han har også gode holdninger og god innstilling i forhold til det å være Rosenborg-spiller. Det er noe vi liker, skryter sambygdingen.

Helland og resten av A-stallen begynner sesongoppkjøringa 5. januar. Fem dager senere går ferden til Kanariøyene. Der får Helland selskap av Simen Wangberg. Midtstopperen på 17 år har hospitert i A-stallen i høst, og skal fortsatt trene tre ganger i uka med seniorspillerne.

Også Markus Henriksen, sønn til Trond, skal være hospitant framover. 16-åringen har imponert på midtbanen til RBK2 i år, og skal trene med A-stallen to ganger i uka. Men han blir altså ikke med på treningsleiren.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helland blir forfremmet» i forumet! Diskutér «Helland blir forfremmet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb