English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Zahora ferdig i Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 25. mars 2010, 11:40

Rosenborg har løst Dario Zahora fra kontrakten.


Foto: Thomas Karlsen

Ingen fellestrening for Zahora (25.03.10)
Uviss framtid for Zahora (03.03.10)

- I fotball blir ikke alltid ting slik man håper og tror. Dette har vært et tungt år for Dario, men han har opptrådt veldig profesjonelt hele veien. Av og til lykkes man i en klubb, noen ganger ikke. Han er en fantastisk fin gutt som jeg virkelig håper lykkes videre i karrieren, sier Erik Hoftun til rbk.no.

Zahora ble kjøpt for 2,6 millioner kroner fra Dinamo Zagreb rett før seriestart i fjor, og fikk kontrakt med Rosenborg ut 2011. Forventningene til ham var på forhånd ganske høye etter at han hadde vært toppscorer på utlån i Slovenia samt gjennomført et bra prøvespill i Barcelona. Likevel ble det ingen seriekamper fra start, og bare 34 minutter total spilletid fordelt på fem innhopp.

I cupen fikk han starte mot Gjøvik, Levanger og Strindheim, og kvitterte med et mål i hver av de tre kampene. I europaligaen ble det ei scoring på tre opptredener mot NSI Runavik og Qarabag.

- Rade og Steffen spilte veldig bra, og det gjorde også resten av laget. Vi tapte ikke en kamp før helt mot slutten av sesongen. For alle fotballspillere som ikke får spille, er det en tøff tid, og det har det også vært for meg, kommenterer Zahora.

Siden oktober har Rosenborg forsøkt å finne ny klubb til spissen. Han ble derfor sendt hjem til Kroatia på utvidet juleferie. I januar vendte han tilbake til Trondheim, stadig med Rosenborg som arbeidsgiver. Formen hans var da så dårlig at han ikke fikk være med på treningsleirene i Marbella og La Manga.

I stedet trente han en periode med Ranheim. Han var deretter med på noen få fellestreninger med RBK.

- Men jeg har ikke noe annet enn godt å si om klubben og de som jobber her. Jeg er stolt av å ha vært i en så stor klubb som Rosenborg, ha trent med så gode spillere og hatt en så god trener, forteller Zahora, som nå reiser hjem til Kroatia for å fortsette jakten på ny klubb.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Zahora ferdig i Rosenborg» i forumet! Diskutér «Zahora ferdig i Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb