English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Skal finne ny klubb til Zahora
Skrevet av Thomas Myren, 29. oktober 2009, 13:59

Dario Zahora har ikke vært noen suksess i Rosenborg, og har begynt jakten på ny arbeidsgiver.


Foto: Thomas Karlsen

- Han kom hit i utgangspunktet for å spille førstelagsfotball, men har stort sett spilt for andrelaget. Det er ikke en ideell situasjon for verken han eller oss. Derfor har vi sammen bestemt at vi skal lete etter en ny klubb for Dario, sier Erik Hoftun til rbk.no.

I første omgang innebærer dette at Zahora ikke er aktuell mot Brann på søndag, og at han i stedet reiser hjem til Kroatia i påvente av jaktlykken.

Dario Zahora ble kjøpt fra Dinamo Zagrebfor 2,6 millioner kroner i mars. Forventningene til han var på forhånd ganske høye etter at han hadde vært toppscorer i Slovenia samt gjennomført et bra prøvespill i Barcelona. Likevel ble det ingen seriekamper fra start, og bare 34 minutter total spilletid fordelt på fem innhopp.

I cupen fikk han derimot starte mot Gjøvik, Levanger og Strindheim, og kvitterte med et mål i hver av de tre kampene. I europaligaen ble det ei scoring på tre opptredener mot NSI Runavik og Qarabag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skal finne ny klubb til Zahora» i forumet! Diskutér «Skal finne ny klubb til Zahora» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb