English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Johnsen ikke tilbudt kontrakt
Skrevet av Thomas Myren, 29. desember 2009, 13:58

Rosenborg har fortsatt ikke tilbudt Espen Johnsen å forlenge kontrakten. Dermed tyder alt på at sørlendingen er ferdig i klubben.Johnsen prøvespiller i Rennes (22.12.09)
Jarstein selges, Johnsen blir? (07.12.09)

- Jeg har regelmessig kontakt med Erik (Hoftun) og han har ikke initiert samtaler rundt dette tema, bekrefter Johnsen-agent Stig Lillejord overfor rbkweb.no.

I stedet reiser Johnsen allerede på søndag til Frankrike for å prøvespille for Rennes i to uker.

Tidligere i desember åpnet Rosenborg for å tilby den tidligere landslagskeeperen ny kontrakt på grunn av uavklart framtid for Rune Jarstein, men dette har altså ikke skjedd.

- Espen har aldri utelukket RBK, men så lenge det ikke er forelagt noe tilbud fra RBK kan man heller ikke ta stilling til dette, kommenterer Lillejord.

Espen Johnsen ble kjøpt fra Start for nøyaktig ni år siden, og opplevde en trøstesløs benketilværelse bak Arni Gautur Arason de to første sesongene. I 2003 fikk han overta da islendingen ikke ville forlenge kontrakten, og senere dro gratis til Manchester City.

"Debutsesongen" var glimrende med EM-omspillskampen i Spania som høydepunkt, men Johnsen fikk problemer med å følge opp suksessen. Etter å ha vist store mangler både med føttene og i feltet, ble han vraket i fordel Lars Hirschfeld foran 2006-sesongen. Cupkampen mot Kvik samme år ble faktisk hans siste offisielle opptreden for Rosenborg.

I 2007 og 2008 var Johnsen utleid til Strømsgodset før gjensynet med Trondheim ble et langt skademareritt med to kneoperasjoner. Treningskampen mot Lyn i februar ble hans eneste kamp i hele år.

PS! Heller ikke Michael Jamtfall ser ut til å bli tilbudt ny kontrakt med RBK, som så langt ikke har bekreftet at avgjørelsen er tatt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Johnsen ikke tilbudt kontrakt» i forumet! Diskutér «Johnsen ikke tilbudt kontrakt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb