English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ny kneoperasjon for Johnsen
Skrevet av Thomas Myren, 8. juli 2009, 12:23

Også det andre kneet til Espen Johnsen har nå blitt operert. Dermed er tredjekeeperen ute i to nye måneder.- Det var egentlig hele tida meninga at begge knærne skulle opereres for "jumper's knee", men det er kanskje ikke alt dere får vite, sier fysioterapeut Vilhelm Stoltz til rbkweb.no.

Johnsen ble nemlig opplyst snart å skulle være tilbake i trening igjen etter forrige operasjon i mai, men nå er altså skadeperioden forlenget med minst seks til åtte nye uker.

Samtidig sliter Alexander Lund Hansen med kink i ryggen og nå også med en muskelbrist øverst på framsida av høyre lår. Fosningen mistet Løv-Ham-kampen og er heller ikke aktuell mot NSI Runavik eller Strømsgodset. I begge to førstnevnte kampene ville han ha vært høyaktuell for startoppstillinga.

- Han har egentlig gått og hanglet siden ankelskaden, men vi skal ta en kikk på mandag. Likevel har vi ingen hast, mener Stoltz.

I mellomtida fungerer juniorspiller Even Barli som reservekeeper bak Rune Jarstein.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ny kneoperasjon for Johnsen» i forumet! Diskutér «Ny kneoperasjon for Johnsen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb