English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Helland skal hjelpe Ranheim
Skrevet av Thomas Myren, 6. august 2009, 17:27

Rosenborg håper Ranheim skal rykke opp til 1. divisjon. Nå blir juniorkaptein Pål André Helland sendt på utlån dit.- Det blir bra for meg å kunne bidra for Ranheim og få spille fotballkamper med stor betydning. På RBK2 handler det mest om å berge plassen, mens på Ranheim får jeg får jeg føle på trykket hvor hvert poeng betyr mye. Da blir det litt mer slik det er på Lerkendal hver søndag, og jeg får viktig erfaring, sier Helland til rbk.no.

19-åringen ble tatt opp i A-stallen ved nyttår, men har ikke fått spille mer enn tre minutter seriefotball mot Aalesund. I tillegg var han innbytter i cupkampene mot Gjøvik, Levanger og Strindheim.

Dette er tredje sesongen RBK samarbeider med Ranheim, men hittil har samarbeidet mest bestått i betaling av lønn til trenere som Kåre Ingebrigtsen og Per Joar Hansen samt gratis baneleie til trening.

På grunn av samarbeidet får ikke Ranheim spille i samme avdeling som RBK2 i 2. divisjon, og spiller i år i stedet mot lag fra indre Østland samt Nord-Norge. Etter 14 av 26 kamper ligger Ranheim på 4. plass, fire poeng bak serieleder Raufoss og med Manglerud Star og Bærum i mellom.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helland skal hjelpe Ranheim» i forumet! Diskutér «Helland skal hjelpe Ranheim» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb