English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Klarsignal til supporterpub
Skrevet av Thomas Myren, 24. februar 2009, 14:50

I formiddag kom den siste, viktige detaljen i flytteplanene til Kjernen på plass: Sjenkebevilling ble gitt til den nye supporterpuben i tribunen i Klokkesvingen.Illustasjon: Leif Otto Furseth

- Aha-opplevelse for mange (26.11.08)

Formannskapet i kommunen behandlet søknaden i dag, og Rosenborg Arena fikk sjenkebevilling til den nye puben på 130 kvadratmeter.

- Vi er allerede i gang med ombyggingene. Det åpne vrimlearealet bygges igjen, og rommet får oppvarming. Det settes opp foldedører, som tilfredsstiller kravene knyttet til brann og rømning. Veggene males opp, det blir nytt dekke på gulvet, og puben vil naturligvis bli "RBK i sort og hvitt", forteller Ole Erik Raad, avdelingsleder for konferanser, bevertning og shop hos RBK.

Puben vil i første omgang være åpen i forbindelse med spesielle arrangementer slik som visning av bortekamper, quizkvelder og konserter - i tillegg til naturligvis før og etter hjemmekampene. På kampdag må man altså ha billett til øvre østre tribune for å komme inn.- Dagens kioskutsalg blir oppgradert for bruk i puben, men vil fungere som kiosker fra 30 minutter før kampstart etter at all alkohol er fjernet. Da åpner vi foldedørene, og lokalet kan åpnes for publikum generelt, forteller Raad, og sikter til sjenkereglene i Trondheim som krever at alt salg skal stenge én time før avspark.

Puben skal åpne i timene før serieåpninga mot Vålerenga.

- Om vi får alt på plass til 15. mars vet vi ikke, men vi jobber på spreng, lover Ole Erik Raad.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Klarsignal til supporterpub» i forumet! Diskutér «Klarsignal til supporterpub» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb