English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sjokkdebut for Helland
Skrevet av Thomas Myren, 25. januar 2008, 19:57

Pål André Helland forberedte seg på juniortrening i Abrahallen etter Bodø/Glimt-kampen, da han i all hast fikk beskjed om å gjøre seg klar for debut på førstelaget.

- Jeg var egentlig ikke med i troppen, men det ble så mange skader underveis at de kom og hentet meg i garderoben før juniortreninga, forteller debutanten til rbkweb.no.

Den nyblivne 18-åringen var kun utpekt som back-up.

- Jeg skulle egentlig bare sitte på benken de siste 30 minuttene, men trenerne fant ut at jeg skulle få spille. Det var artig at jeg fikk lov, smiler Helland.

Guttelandslagsspilleren liker seg best på venstrekanten, men ble plassert i midtforsvaret, da kroppen til Roar Strand følte nok var nok etter 75 minutter.

- Jeg fikk ikke spille i min egen posisjon, men det var artig lell. Dette har vært drømmen helt siden jeg var liten unge. Sjøl om det ikke var obligatorisk kamp, var det ganske stort arrangement med mange folk som kom og så på, sier hemnværingen, og sikter til hele 1700 tilskuere.

I høst fikk han trene litt med førstelaget, og han håper naturligvis på sikt å få ta følge opp i A-stallen med lagkamerater som Jo Sondre Aas, Albert Berbotovci og Vegard Skjerve.

- Jeg har vært med og trent en del, men så rev jeg av leddbåndet og var ute fram til januar. Artig at jeg så snart fikk lov å være med igjen, avslutter Pål André Helland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sjokkdebut for Helland» i forumet! Diskutér «Sjokkdebut for Helland» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb