English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hyka fikk lisens likevel
Skrevet av Thomas Myren, 1. juni 2006, 15:46

Såpeoperaen rundt Jahmir Hyka har fått en lykkelig slutt: I dag fikk Rosenborg-talentet endelig spilletillatelse fra Fotballforbundet.

Hyka er ettertraktet (21.05.06)
RBK mister Hyka (16.05.06)

Jahmir Hyka
Født: 8. mars 1988
Fødested: Tirana, Albania
Høyde/vekt: 168 cm/57 kg
Posisjon: midtbane
Tidl. klubb: Dinamo Tirana
18-åringen fra Albania skrev under en treårskontrakt så tidlig som i mars, men har til tross for gjentatte forsøk ikke blitt innvilget lisens fordi NFF hevdet han ikke er «nødvendig for klubbens virksomhet». For tre uker siden ga Rosenborg til slutt opp, og valgte å sende Hyka hjem.

Men i dag kom kontrabeskjeden: NFF har snudd, og gir lisens til U21-landslagsspilleren, som dermed også får oppholdstillatelse i Norge.

- Vi har snakket med spilleren selv, som er svært glad for at saken har fått en ny vending slik at han får komme til klubben igjen, forteller leder for ungdomsavdelinga i RBK, Per Winsnes, til klubbens hjemmeside.

Midtbanetalentet er allerede på vei tilbake til Trondheim.

- Hyka kommer tilbake på fredag, og vil være med til Steinkjer med RBK 2. Det er ikke planlagt at han skal spille den kampen, men det er en fin anledning for Hyka til å treffe lagkameratene og bli en del av klubben, sier Winsnes.

Per-Mathias Høgmo er glad over at ting løste seg, og ser fram til å kunne benytte seg av kvalitetene til albaneren.

- Han har ekstreme ballferdigheter. Han har kanskje en vei å gå taktisk, men teknisk er han utrolig god. En spennende gutt, som vi hentet opp hit fordi han har en del ekstremferdigheter, sier Høgmo til rbkweb.no.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hyka fikk lisens likevel» i forumet! Diskutér «Hyka fikk lisens likevel» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb