English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kjempebra at dere hører på supporterne
Skrevet av Thomas Myren, 19. mars 2021, 17:11

Per Ciljan Skjelbred setter pris på at hovedsponsoren heretter blir mindre synlig på Rosenborg-draktene.


Foto: Grain Station/RBK-shop

Siden Sparebank1 ble ny hovedsponsor for seks år siden, har de krevd å ha logoen sin dobbelt opp på framsida av spillertrøyene - unntatt i gruppespill i europacupene, der reklameregelverket er strengere.

Sterke reaksjoner fra supporterne gjorde at banken revurderte valget etter én sesong, men det ble ingen forandring - fram til nå. I formiddag ble de nye hjemme- og bortedraktene lansert, og på disse er det bare én logo.


Foto: Grain Station/RBK-shop

- Vi er jo opptatt av det som skal skje ute på banen, men det er en veldig fin drakt. Jeg liker den. Og det er kjempebra at dere hører på supporterne, uttaler Per Ciljan Skjelbred i ei pressemelding.

Til gjengjeld blir noen kanskje skuffet over at de ledige feltene på skuldrene nå er fylt opp av OBOS, som tidligere i vinter forlenget og utvidet avtalen ut 2023. Sponsorplassene har vært ledige i to år etter at Telenor avsluttet samarbeidet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kjempebra at dere hører på supporterne» i forumet! Diskutér «- Kjempebra at dere hører på supporterne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb