English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Horneland avventer situasjonen
Skrevet av Thomas Myren, 4. januar 2019, 17:50

I øyeblikket er Rosenborg og Haugesund tilsynelatende langt unna en avtale om å kjøpe Eirik Horneland fri fra oppsigelsestida.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Moderne trenere (03.01.18)
Rosenborg mener Horneland er på oppsigelse (03.01.18)

Født: 14.03.1975
Fødested: Haugesund
Klubber som spiller: Vard og Haugesund
Klubber som trener: G18-, G19-landslaget og Haugesund
Horneland forholder seg derfor til at han må fortsette i Haugesund ut januar og leder laget på treningsfeltet over helga.

- Jeg utfører mine arbeidsoppgaver som hovedtrener på mandag, bekrefter han overfor NRK.

43-åringen var i dag i Trondheim, men den planlagte presentasjonen ble avlyst på kort varsel fordi hans nåværende arbeidsgiver har vist stor misnøye det siste døgnet.

Rosenborg har tilbudt Haugesund 1,1 millioner kroner for at Horneland og assistent Karl Oskar Emberland skal kunne flytte nordover umiddelbart, men har ikke fått ordentlig svar.

Rogalendingene hevder som kjent at oppsigelsene fra trenerne før nyttår er ugyldige fordi klubben sjøl valgte å si opp de ferske avtalene, som ble inngått 20. september og presentert 1. november i fjor. I stedet påstår FKH at de gamle kontraktene plutselig er gyldige igjen.

Rosenborg og Horneland motstrider begge påstandene.

- FK Haugesunds terminering av avtalte rettigheter i et eksisterende og løpende arbeidsforhold er uten støtte faktisk eller rettslig og er ugyldig, fastslår advokat Erik Flågan, som representerer Horneland.

- Horneland har verken holdt tilbake opplysninger ved inngåelsen av avtalen eller på noen måte vært illojal i forhold til FK Haugesund. Termineringen er således ugyldig og oppsigelsen gyldig og begge trenerne står fritt til å tilre annen stilling 1. februar 2019, følger Flågan opp.

- Jeg ser nå fram til å begynne som ny trener for Rosenborg BK etter oppsigelsesperiodens utløp, konkluderer Eirik Horneland i pressemeldinga.

Gitt at RBK må vente på Horneland og Emberland, vil Trond Henriksen lede laget på den første halvannen uka av forsesongen, som begynner 21. januar.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Horneland avventer situasjonen» i forumet! Diskutér «Horneland avventer situasjonen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb