English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg mener Horneland er på oppsigelse
Skrevet av Thomas Myren, 3. januar 2019, 15:45

Eirik Horneland sa opp kontrakten med Haugesund før nyttår. RBK mener derfor at den nye treneren står fritt til å skifte arbeidsgiver om fire uker.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Ønsker også hjelpetrener fra Haugesund (28.12.18)
Har muntlig avtale med ny trener (21.12.18)


Født: 14.03.1975
Fødested: Haugesund
Klubber som spiller: Vard og Haugesund
Klubber som trener: G18-, G19-landslaget og Haugesund
- Jeg greier ikke å se at det er noen tvil om det, sier Ivar Koteng til rbkweb.no.

Horneland og assistent Karl Oskar Emberland har nemlig begge bare én måneds oppsigelsestid i de nye avtalene som de skrev med Haugesund i fjor høst.

- De har en vanlig ansettelseskontrakt som de har sagt opp, og vi er blitt enige med dem. Det er ikke så komplisert. Hvis vi ikke får kjøpt dem ut av oppsigelsestiden, tar de over 1. februar, slår Koteng fast overfor VG.

Rosenborg har imidlertid håp om å få til en avtale med den nåværende arbeidsgiveren til duoen om tidligere tiltredelse.

- Vi er ikke enige med Haugesund, men vi håper å komme til enighet så fort som mulig. Vi håper å få kjøpt dem fri fra kontrakten innen 1. februar, forteller Koteng.

Alternativt må RBK greie seg med tredjetrener Trond Henriksen den første halvannen uka av forsesongen, som begynner 21. januar.

- Det er ikke kjempekrise om de kommer inn så sent som 1. februar, men vi skulle gjerne hatt alt på plass før det, innrømmer Koteng.

Overfor Haugesunds Avis hevder FKH-styreleder Leiv Inge Kaldheim oppsiktsvekkende at klubben rakk å si opp kontraktene til Horneland og Emberland først, og at det derfor er de gamle kontraktene uten oppsigelsestid som gjelder. Dette er Rosenborg helt uenige i.

- De har sendt over dokumentasjon på den gamle og nye kontrakten. Det er den nye kontrakten som gjelder, og der har han en måneds oppsigelsetid, slår Koteng fast overfor Eurosport.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg mener Horneland er på oppsigelse» i forumet! Diskutér «Rosenborg mener Horneland er på oppsigelse» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb