English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Får ikke overskudd i år
Skrevet av Thomas Myren, 13. desember 2018, 13:25

Sviktende salg av spillere og billetter gjør at Rosenborg bare går i balanse.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

LEIPZIG (rbkweb.no): - Vi hadde muligheter til å selge flere spillere i sommer, for beløp som kunne ha ført til et stort overskudd også i år. Men med tanke på ambisjonene våre og skadesituasjonen i klubben i sommer, har det vært svært viktig å beholde A-stallen, begrunner Tove Moe Dyrhaug overfor Adresseavisen.

Rosenborg budsjetterte med salg av spillere for 20 millioner kroner, men endte opp med i underkant av 15 millioner. Salget av Jacob Rasmussen til Empoli utgjør det mesteparten.

I tillegg har RBK solgt færre billetter til hjemmekampene enn i fjor. Svikten i seriekampene er alene på tre millioner.

- Vi hadde alle de mest attraktive motstanderne i vårsesongen, og under Molde-kampen alene, som bruker å være fullt hus, kom 4500 færre tilskuere enn vi håpet. Vi må fortsette å jobbe hardt for å være interessant for publikum. Gjennom godt spill på banen, selvsagt, men også ved å by på oss selv. Vi skal være så synlige vi kan i hele Trøndelag, kommenterer Dyrhaug.

Til tross for europaligainntekter på opp mot 80 millioner betyr dette at Rosenborg ender opp uten noe overskudd i år. Til sammenligning gikk RBK 49 millioner i pluss i fjor.

Trøsten får være at resultatet etter 250 millioner i inntekter er langt bedre enn budsjetterte 15 millioner i underskudd.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Får ikke overskudd i år» i forumet! Diskutér «Får ikke overskudd i år» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb