English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Å avslutte på en bra måte blir viktig
Skrevet av Thomas Karlsen, 11. desember 2018, 20:27

Tore Reginiussen håper at Rosenborg kan gi Leipzig problemer.- Cupfinalen var en viktig kamp for oss. Vi ladet opp til den kampen og hadde også ei feiring etterpå, da seieren var i boks. Etter kampen har vi nullstilt. Jeg tror alle som er tilgjengelige og klare, gleder seg til kampen på torsdag, forteller Reginiussen til rbkweb.no.

Formasjonstreninga i formiddag tyder på tre endringer på laget: Erlend Reitan erstatter Vegar Eggen Hedenstad, som ble akillesoperert i går.

I angrepsrekka er det duket for Issam Jebali, som spiller sin første kamp siden han slo opp lårstrekken mot Lillestrøm for to måneder siden.

Heller ikke Matthias Vilhjalmsson har startet siden på Åråsen. Islendingen er plutselig den eneste rutinerte midtspissen som er aktuell til kampen. Nicklas Bendtner skal nemlig i avklare sin egen soning i morgen, mens at Alexander Søderlund ikke var på trening i dag.

Pål André Helland har ikke spilt et eneste minutt i gruppespillet så langt. Han ser altså ikke ut til å starte denne gang heller. I likhet med Hedenstad har RBK prioritert operasjon for Yann-Erik de Lanlay, som har slitt med halsen i lengre tid.

- Det er en viktig kamp for oss. Det er viktig å prøve å levere en bra prestasjon der nede. Vi har jo ikke hatt flust av det i Europa hittil i år. Å avslutte på en bra måte blir viktig, syns Reginiussen.

- Vi fikk også en fin opptur i cupfinalen sist. Det handler om å dra litt av det med oss i kampen nå. Vi har ikke noe å tape i denne kampen. Sånn sett spiller vi med lave skuldre.

- Vi vil prøve å vise oss fram ei litt bedre side. Vi har ikke noe voldsomt press på oss. Vi får se om vi kan få til litt mer av vårt eget spill enn tidligere i år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hadde dere på forhånd ei innstilling om å prøve å gå videre fra gruppa?

- Det er jo alltid det når man først kommer inn i et gruppespill, det var en lang og tung vei dit. Det er tøft å kvalifisere seg i seg sjøl. Du skal ikke gå på noen blemmer, og det er mange som ønsker å komme seg dit.

- Når man først er inne i gruppespillet, ønsker man å gjøre gode prestasjoner og ta poeng. Det har vi ikke klart.

- Det har vært litt spesielt i høst: Det har vært veldig mange viktige kamper i serien, som vi har måttet vinne. Så du har kanskje ikke fått det knallharde og kyniske fokuset på europacupkampene som det har vært før - og som det kunne ha vært hvis vi hadde hatt litt større forsprang i serien.

- Men det er klart at vi alle sammen er skuffet over det vi har levert. Det har ikke vært noe artig i kampene. Vi får se om vi kan rette litt på det inntrykket.

- Hva må dere gjøre bedre neste gang?

- I Europa er du nødt til å ha et veldig stramt kollektiv, som funker godt sammen og der alle gjør jobben for hverandre. Du blir hardt straffet for personlige feil. Der du kanskje slipper unna i eliteserien, får du den i sekken i Europa. Det går framdeles litt på det med kynisme og å være nøye i egen boks.

- Også må du ta vare på de sjansene som du får. Du får ofte ikke så mange. Det er klart at det er en del ting vi må se på og rette på for å ta det steget opp, konstaterer midtstopperen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Erlend Reitan - Even Hovland - Tore Reginiussen - Birger Meling

Anders Konradsen - Anders Trondsen
Mike Jensen

Issam Jebali - Matthias Villhjalmsson - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Å avslutte på en bra måte blir viktig» i forumet! Diskutér «- Å avslutte på en bra måte blir viktig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb