English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rettsmøte i stedet for kamp for Bendtner
Skrevet av Thomas Myren, 11. desember 2018, 16:58

Nicklas Bendtner reiser til København i stedet for Leipzig og går glipp av sesongavslutninga til Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Fordi Bendtner trakk anken ble dommen på 50 dager ubetinget fengsel for vold mot en taxisjåfør stående. Onsdag skal han få vite når og hvordan han skal sone straffen.

Midtspissen ønsker sjøl å sone med fotlenke i sin egen leilighet i København. RBK ønsker dessuten at soninga begynner så snart som mulig med tanke på forberedelsene til neste sesong.

- Vi må avvente hva domstolen sier, men vi har vært veldig klare på hva vi ønsker overfor Nicklas selv, kommenterer Tove Moe Dyrhaug overfor Adresseavisen.

Flere andre spillere står også over den siste kampen i europaligaen. Vegar Eggen Hedenstad ble akillesoperert i går. Operasjon gjelder også for Yann-Erik de Lanlay.

I tillegg manglet Alexander Søderlund på treninga i dag. Pål André Helland har ikke spilt et eneste minutt i gruppespillet i høst og ser ikke ut til å starte på torsdag heller.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rettsmøte i stedet for kamp for Bendtner» i forumet! Diskutér «Rettsmøte i stedet for kamp for Bendtner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb